Ostalo > Offtopic

EXOTIC CARS...VASI AUTOMOBILI!

<< < (49/57) > >>

Ajs_Krejatin:

--- Citat: Vuk91  Decembar 31, 2007, 06:55:16 posle podne ---
--- Citat: Mrtav_Hladan  Decembar 31, 2007, 06:20:52 posle podne ---brate ova na klipu je VMax i moja je Vmax ako ide ona ide i ova znaci nemose da bude raslika a nema 1865kg nego preko dve tone auto ima cito sam u saobracajnoj blizu 2,5 tona posto imam i dupla stakla protiv metaka kao opremu mada to meni netreba ali je bolja izolacija a ko oce moze rado da proba samnom da se vozimo 300 ako imate muda da sednete hahhaha

--- Kraj citata ---

Nemoj pogresno da me shvatis,auto ti je super,san svakog coveka,ali 300 jos ako 2500kg....
Pa ti onda ne vozis kupe,vec dzipa ;bravi;
Inace koliko trosi ta crna guja?

--- Kraj citata ---

nije samo san, ja nekad i budan zamisljam da imam takav avto

Spartak:
aco alal ti vera :)))
jos da izbacis podlakticu kroz prozor kad napravis krug kroz bg ima sve cupe da ti glancaju felne i da se vrte oko tebe

Vuk91:
Evo malo stare skole sherif
500SEC W128
4973.00 cc
V8
231hp

Mrtav_Hladan:

--- Citat: Mrtav_Hladan  Decembar 31, 2007, 06:20:52 posle podne ---brate ova na klipu je VMax i moja je Vmax ako ide ona ide i ova znaci nemose da bude raslika a nema 1865kg nego preko dve tone auto ima cito sam u saobracajnoj blizu 2,5 tona posto imam i dupla stakla protiv metaka kao opremu mada to meni netreba ali je bolja izolacija a ko oce moze rado da proba samnom da se vozimo 300 ako imate muda da sednete hahhaha

--- Kraj citata ---
Nemoj pogresno da me shvatis,auto ti je super,san svakog coveka,ali 300 jos ako 2500kg....

--- Kraj citata ---

Kad se ovo auto kupuje nepita se nikad o potrosnji jel onda ispadnes glup kod prodavca ali ako te interesuje trosi 30litara po mojoj voznji

Vuk91:

--- Citat: Mrtav_Hladan  Januar 01, 2008, 04:04:21 pre podne ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Kad se ovo auto kupuje nepita se nikad o potrosnji jel onda ispadnes glup kod prodavca ali ako te interesuje trosi 30litara po mojoj voznji

--- Kraj citata ---
Pa lepo...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju