General Bodybuilding Discussion > Članci
Gigantske serije stare skole
mladen88:
--- Citat: igor2806 Decembar 01, 2009, 08:34:00 posle podne ---polomac ja kao pocetnik u ovom sportu,da li bi se trebao upustati u gigantske serije i ako da koliko puta mesecno...interesuje me ako mozes da mi podelis misicne partipacije kad radim giga serije , koje vezbe ,broj serija ,broj ponavljanja....
to isto me interesuje za super serije pa ako imas volje napisi mi
unapred hvala
--- Kraj citata ---
Zaboravi ovaj trening za sad, pocetnicima i srednje iskusnim bi donio vise loseg od dobrog... Bdw Polomac jos jednom na visini zadatka...
igor2806:
polomac jos jedno pitanje,,na ovom zadnjem linku sto si mi dao nasao sam dosta primera treninga za giga serija i za super serija prvenstveno od pedje,..malo sam ih gledao i sad da li se giga mogu raditi svaki trening ili da se rade jednom mesecno i to isto za super koliko se puta mogu raditi
Pedja_Petrovic:
--- Citat ---srednje iskusnim bi donio vise loseg od dobrog.
--- Kraj citata ---
mladene srednje sikusni vezbaci su po tebi sta?
oni koji idu u teretanu 3 meseca???
po podjomom srednje uskusno vezbaca spada neko ko je u teretani 2 ili 3 godine i onda ovakav nacin treninga uz male modifikacije ali kazem MALE moze nekome samo da donese NAPREDAK!!!!!!!!!!
to upamti....
poloms...svaka cast
alexandar77:
probao sam ramena u petak, prema modifikaciji sa kojom sam se posavetovao sa peđom.
problem prvi: zamolili su me da im oslobodim sprave, i to je užasno veliki problem u velikim gymovima.
problem drugi: trebalo je da smanjim težine malo više nego što sam ih smanjio u petak. :) ali za prvi put sam zadovoljan.
prednost prva: osecaj je bio jako dobar, jer mi se retko, skoro nikada ne desi da osetim ramena.
treniram tačno godinu dana, hrana i supsi na pristojnom nivou.
i mene zanima u koju kategoriju vežbača spadam. često čitam tekstove gde se pominju početnici, rekreativci, napredni početnici, srednji staž, ...
Pedja_Petrovic:
--- Citat ---treniram tačno godinu dana
--- Kraj citata ---
uzevsi u obizr da znam kako vezbas i da ispravno koristis u suplementaciju i sredjnu ishranu imas ceo ovaj period slobodno se moze reci da spada su srednje iskusne vezbace jer ovu godnu nisu gubio mlateci praznu slamu po teretani..
kada sam rekao 2 ili 3 godine onda sam obicno uzeo u obzir KAMPANJCE koji idu samo po 2 ili 3 meseca pred leto u gym i sada pred ng da se malo nabudze tj sve skupa 5 meseci u godini i da ne uzimam u ozbir gluposti koje rade po teretani kada su u pitanju programi treninga i sa tim da obavezno NOGE NE RADE JEL SU IM VELIKE OD FUDABLA onda nema sta vise da se doda
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju