General Bodybuilding Discussion > Članci
Gigantske serije stare skole
igor2806:
da polomac ali u ovoj temi vise se pise uopsteno o giga seriji,kako treba menjati hvatove,tempo itd,..pise se o HYPERMIA ..
mene interesuje kako podeliti misicne grupe kad radim giga serije i kad radim super serije?
interesuje mi koje vezbe radim za misicne grupe kada radim super serije i kada radim gig
i jos saveta o stvrima na koje trebam da obratim paznju kada radim giga i super serije...kao sto su tempo,duzina odmora itd itd
tenssa:
--- Citat ---mene interesuje kako podeliti misicne grupe kad radim giga serije i kad radim super serije?
--- Kraj citata ---
Cisto sumnjam da mozesh vishe od jednog dijela tijela odraditi na jednom trningu... ;D ;D ;D
igor2806:
--- Citat: tenssa Decembar 01, 2009, 09:46:14 posle podne ---
--- Citat ---mene interesuje kako podeliti misicne grupe kad radim giga serije i kad radim super serije?
--- Kraj citata ---
Cisto sumnjam da mozesh vishe od jednog dijela tijela odraditi na jednom trningu... ;D ;D ;D
--- Kraj citata ---
znam da kad se rade giga serije da se radi samo jedna mis grupa,ali da li treba raditi dve vezbe odjednom tj radi prsa i radim ravni bench i posle serije radi propadanja pa oradim 4 rotacije pa onda prelazim na sledecu vezbu ili sta
a za super serije ti ide dve mis grupe koliko sam shvatio
Polomac:
--- Citat: igor2806 Decembar 01, 2009, 09:27:01 posle podne ---da polomac ali u ovoj temi vise se pise uopsteno o giga seriji,kako treba menjati hvatove,tempo itd,..pise se o HYPERMIA ..
mene interesuje kako podeliti misicne grupe kad radim giga serije i kad radim super serije?
interesuje mi koje vezbe radim za misicne grupe kada radim super serije i kada radim gig
i jos saveta o stvrima na koje trebam da obratim paznju kada radim giga i super serije...kao sto su tempo,duzina odmora itd itd
--- Kraj citata ---
u ovom clanku Fila,takodje mozes videti njegove savete kako poceti sa primenom ovog nacina treninga.
Kakav uvod i zbog cega,koje vezbe..
Na forumu,sad ne mogu pronaci zbog vremena,bilo je diskusija za svo sto si pitao.
Evo na primer sta Pedja kaze za pocetnike...
ja jos jednom naglasvam da ovaj trening ne treba da krosite oni koji su jako malo u ovom sportu a oni koji se bave duze program bi trebalo da modifukuju prema svojim mogucnostima tj izbacivanju nekih vezbi koje ce dobro da dodju kasnije ili smanjivanjem obima samog treninga..
sustina je jedna..
TREBA ZNAATI TJ OSETITI KADA JE PUMPA MAXIMALNA,TADA MISIC U TOKU TRENINGA NAHRANTITI,ODRATITI JOS NEKOLIKO SERIJA SA SE DOTAKNU I ONA VLKANA ZA KOJA SSTE MISLILE I DA NE POSTOJE I MRSH NA PWM..
Na ovoj temi
http://www.realx3mforum.com/smf/index.php/topic,17500.msg218176.html#msg218176
,verovatno cemo u dogledno vreme doci opet do nekog konkretnog programa za pocetnike tog tipa..
pozz
igor2806:
ok,hvala!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju