Ostalo > Offtopic
RASKIDANJE
dr_rapid:
A da i da dodam, na moje veliko ne iskustvo: Nisam do sad imao nesto posebno vredno paznje. Ne mogu reci sad da ja hocu samo sporednu aktivnost, daleko od toga, osetim i ja nekad da bi bilo fiino biti vezan pravom vezom, ali ipak se treba dokazati da je neko vredan neceg vise, kako ja tako i druga strana, jel ;)
dadap:
--- Citat: dr_rapid ---A da i da dodam, na moje veliko ne iskustvo: Nisam do sad imao nesto posebno vredno paznje. Ne mogu reci sad da ja hocu samo sporednu aktivnost, daleko od toga, osetim i ja nekad da bi bilo fiino biti vezan pravom vezom, ali ipak se treba dokazati da je neko vredan neceg vise, kako ja tako i druga strana, jel ;)
--- Kraj citata ---
Naravno tesko je sam sa sobom odluciti da imas ozbiljnu vezu, ako ne postoji ista zelja i sa druge strane... a i odgovarajuca osoba za to...
dr_rapid:
E, to je to. Drago mi je da se slazemo. Nemojte misliti da sad ja samo pucam na jedno (ko ne puca :twisted: ), ali do sad je bilo samo tako. Meni su se najbolje stvari desile spontano, tako i mislim da ce prava veza jednostavno da se 'desi', i zato ne zelim da je trazim, tako cu samo napraviti glupost, jer to vise necu biti ja, nego neko ko glumi sarog baju kome je 5 do 12 za zenidbu :) ...
dr_rapid:
--- Citat: dulse ---haha eto vidis ja imam potpuno drugacije misljenje... po meni bosanci rules :D ..... i samo sa njima mogu... sa beogradjnima sa izdrzala po 7 dana i bezi bre... mada ni ja ne generalzujem.. ali do sada je bilo tako...
--- Kraj citata ---
Hehe too dulse, I love you baby :toothy7: :oops:
dulse:
--- Citat: dr_rapid ---E, to je to. Drago mi je da se slazemo. Nemojte misliti da sad ja samo pucam na jedno (ko ne puca :twisted: ), ali do sad je bilo samo tako. Meni su se najbolje stvari desile spontano, tako i mislim da ce prava veza jednostavno da se 'desi', i zato ne zelim da je trazim, tako cu samo napraviti glupost, jer to vise necu biti ja, nego neko ko glumi sarog baju kome je 5 do 12 za zenidbu :) ...
--- Kraj citata ---
dobro je dok puca :twisted:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju