Ostalo > Offtopic
RASKIDANJE
t1000:
--- Citat: Kekka ---
Neocekujem da neko razume sta sam hteo da kazem, ali sigurno ce se
zadesiti neko ko ce sa razumevanjem procitati ovu poruku... i kome ce
neke stvari biti jasnije..
Ovo vam je uopsteno od mene vezano za veze :)
--- Kraj citata ---
Ti si moj idol Kekka.
Smekeru svaka cast lepo si rekao sve... :hello2:
dadap:
Kekka to je to... Samo premalo ljudi razmislja na taj nacin.
Svi imaju potrebu za posedovanjem. Ovde ne pravim podelu izmedju mladica i devojaka, jer je nema.
Malo je onih koji mogu da ostanu "svoji" da zadrze parce svog zivota za sebe, ali i da to omoguce i osobi do koje im je stalo. Treba uzivati u zajednickim trenutcima, ali i ostaviti vazduha da se ona druga osoba ili cak mi sami ne ugusimo u toj vezi...
Kekka:
Ja sam vam samo rekao svoje misljenje.. i trudio sam da ga spakujem u jedan mali post..
Vec sam poznat po "kratkim" porukama :)
To vam je nesto iz mog licnog iskustva..
Najlakse je ceo zivot biti debil..
Ja gledam da iz svega sto mi se deshava izvlacim neku pouku.. i gledam da se menjam..
Definitivno najteza stvar sa kojom sam se susreo u zivotu je bila upravo ljubomora. U svakom smislu te reci..
Najgore je kad mislish da si ljubomoran, zato sto volish nekoga !
To nije tacno.. Ljubomoran si zato sto si sebican..
Takav odnos prema devojkama vuce mnogo drugih stvari..
Prvo i osnovno je sto ce svaka peta devojka moci da te razume!
Kad bi vam prichao sta se meni deshavalo, vi bi ste mislili da lazem..
Meni su devojke plakale zato sto ja NISAM LJUBOMORAN!
Kazu da ih ne volim i da me bash briga ! Jer da ih volim , morao bih da budem ljubomoran !
Jedna devojka je toliko zelela da me napravi ljubomornim.. da je dosla sa pricom kako se videla sa bivsim deckom i kako su spavali zajedno..
Ja sam se najopustenije i bez krajnje namere nasmesio na to.. i rekao -PA DOBRO, STA IMA VEZE.... - i promenio temu.. kao da nista nije ni bilo.. i posle 30 sekundi njenog shoka, gadjala me je Coca Colom od 0.5 i pocela da place!
Ja sam joj rekao - OK - jel hocesh da budem ljubomoran? Da te bijem? Da ti branim da izlazis? :D Ona mi je u placu rekla -DA !!! :roll:
Sta bi bilo da sam bio LJUBOMORAN ? Plakala bi zato sto sam LJUBOMORAN.
I opet se vracamo na Vojin post! Sta god da imash u zivotu nece ti odgovarati.. i uvek cesh traziti razlog da budesh nezadovoljan..
Ljudima pristupish iz najbolje namere, ali oni to ne skapiraju...
Jednostavno nisu navikli na to da im pridjesh sa osmehom i da jednostavno samo zelish da tebi i toj osobi bude lepo .. i da se medjusobno potpomazete....
I onda dodje neka "PAMETNA" i kaze meni - Ti si mnogo KOMPLIKOVAN !
Ej, ja KOMPLIKOVAN !
Ja se neljutim.
Nisam ljubomoran.
Ne zahtevam nishta.
Jedem dvaput dnevno i ja KOMPLIKOVAN ? :)
Josh samo ovo i necu vishe !
Svi koristite termin DUGA VEZA i OZBILJNA VEZA ?
Vrlo cesto vam je DUGA VEZA OZBILJNA VEZA !
A najgore u celoj prici , je sto svi mislite da se ljudi u DUGOJ VEZI VOLE !
Mislim da 99% tih veza svaki dan puca i da nemaju veze sa ozbiljnoscu.. a o LJUBAVI, da ne pricham..
Ljudi umeju da budu sa nekim i 30 godina, iako ne mogu ocima da se vide.
Da li imaju neki strah od promena.. ili nesto drugo.. ne znam.. ali u tim vezama malo ko uziva.
Upravo zbog problema koje sam naveo u mom prvom postu..
Ja verujem u duge i ozbiljne veze.. verujem u ljubav ali je ne tumacim na taj nacin..
Duga veza je kad si sa nekim DUGO.
Ozbiljna veza je veza koja ima buducnost u kojoj su partneri zreli i ozbiljni!
Ljubav je kad nesebicno volish nekoga i kada na svaki nacin zelish da mu ugodis..
Zasto onda spajate te tri stvari kad su one sve razlicite ! ?
Ne zelim nikome da udaram na stavove.. ovo je samo moje skromno misljenje.. i ja prihvatam da je problemu meni..
dr_rapid:
Ja sam se najopustenije i bez krajnje namere nasmesio na to.. i rekao -PA DOBRO, STA IMA VEZE.... - i promenio temu.. kao da nista nije ni bilo.. i posle 30 sekundi njenog shoka, gadjala me je Coca Colom od 0.5 i pocela da place!
I meni se desavalo slicno. Najpametnije je ostati hladan, jer one bas vole da malo vuku za nos i da ispituju gde im je granica. A kad ostanes hladan, kao sto si rekao, tu izbija vatra, jer nisi nalegao na obicni zensku sujetu (ooops sad ce me kamenovati).
Kekka:
Slazem se da treba ostati hladan.. ali postoji ono sto sam isto pomenuo u prvom postu, a sto ti je mozda promaklo.. a jako bitna stvar .. !
Ja ne zelim da ostanem hladan da bi to bio napad na njenu sujetu, to me ne zanima. Te musko zenske igre su pocele da me smaraju..
Ja ostajem hladan , da toj osobi ne bi kvario njen trenutak. Da joj se ne bi mesao u zivot.To je njena odluka.. njeno zadovoljstvo..
Zasto bi se ja tu mesao ? Ako je njoj taj sex prijao, zasto da joj kvarim taj osecaj ?
Jednostavno zelim da svakoga maximalno ispostujem , da svakoga razumem i da se radujem drugome ! Zasto biti ljubomoran ?
Zasto ja da budem ljubomoran na dulse, sto ce ona da placa 120 eura vece na nekom ostrvu , a ja nisam mogao da nadjem novac za takmicenje koje sam zeleo vishe od svih njenih letovanja do sada.. !!!
Nisam i ne zelim da budem takva osoba.. kad dulse bude isla na more, ja cu joj od srca pozeleti lep provod!
Ljudi se bespotrebno truju kojekakvim stvarima i mrznjom.. a ne kapiraju da samo sebi stete..
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju