Ostalo > Offtopic

LARA24 (neznam cega lol) PITA-STA VAS PRIVLACI KOD ZENA

<< < (4/11) > >>

X FRAME:
Ma znam ali ja sam rekao eto recimo neka bude dobro gradjena . AKo se pojavi neka sa lepim licem necu sigurno reci pali ne svidjas mi se . Pricao sam vise sa prakticnog aspekta . Tipa izadjes u klub i snimas ribe koje su tu . Uvek ima dobrih riba neka ce imati lepo lice a slabije gdudi , neka bolje grudi a manje lepa . Neka mrsavija a neka punija . Milion primera ima . Ja volim i kada ima manji struk a jace grudi . K oce reci da mu to ne odgovara , razumes o cemu pricam .

Svaka zena je svesna svog izgleda ( ili bi bar trebala da bude ) i trebalo bi da gura u prvi plan ono sto joj je jaca strana . AKo muskarac nije probirac neki koji se stalno snebiva naci ce na njoj nesto sto moze da ga privuce . AKo ti se riba daje i hoce da je vodis kuci , jbg ne mogu joj ja reci slabe su ti grudi a ja to bas volim , pa cu da promenim klub ne bi li nasao velike sise ,negde drugde .

Stojke11:
Jeste sve to tako ali opet stoji da ima i dosta veze za sta trazis devojku...

aleksandarn14061987:

--- Citat: Radomir  Decembar 16, 2009, 07:02:53 posle podne ---Otkad su izmisljene papirnate kese, vise nema ruznih zena  ;D ;D ;D Meni je bitno lepo lice. Moze imati telo kao avion ali ako je ruzna u licu onda sve pada u vodu.

--- Kraj citata ---

E, tebi je onda lako naci djevojku. Ako ti je lijepa Anita Mazar... :P  ;)

Radomir:
Njoj nikada ne bih stavljao kesu  :P

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Stojke11  Decembar 16, 2009, 08:26:20 posle podne ---Jeste sve to tako ali opet stoji da ima i dosta veze za sta trazis devojku...

--- Kraj citata ---

pa dobro,..
evo ti nam onda kazi.....

devojka za..

1.kres varijantu
2.nekoliko dana
3.mesec dana
4.godinu dana
5.razno..hahhahaha

broj 6 necu da stavim jer tu bi trebalo da budu kategorija ZA CEO ZIVOT i onda ni jedan parametar zbog kojihs si bio sa devojkom od paramtera 1,2,3,4,5 JE GLUP I SMESAN

jer ako ti kresnes ribu jer su ti se svidele njene sise u bulja i 30 dana posle toga je zenis....ona nema odista reci za takvo razmisljanje.......hahahhahahahhahhahahahhah

dakle ovde se verovatno en prica o devojkama za udaju koje po defaultu ne spadaju u gore navedne kategorije jer one ganjaju karijeru/...hahhahahhaha

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju