Ostalo > Offtopic

LARA24 (neznam cega lol) PITA-STA VAS PRIVLACI KOD ZENA

<< < (5/11) > >>

B.M.F:
To se Brate kaže .....ko bira taj Dr.---ka

lara24:
Aaaaaajme fino ste se raspisali..svašta sam doznala,fala fala ;D
Ono za ceo život kako bi vi rekli nisam ni mislila,toga nema hehehehe..uvijek je bolje bit ljubavnica nego žena  :P :P. Tipa što čini trebu da vam je jebozovna me zanimalo da, al dobro ste shvatili svaka čast  ;D.Faaaala  ;D

LazicExyu:

--- Citat: lara24  Decembar 17, 2009, 07:58:49 pre podne ---..uvijek je bolje bit ljubavnica nego žena  :P :P.

--- Kraj citata ---
koji to mozak moze da se pomiri sa time da je druga,pogotovu ako je frajer dobar i jedinstven... osim ako nije interes u pitanju ili ti sponzorusa
jebozovno moze biti i kako te neko gleda, kako se smeje.

Pedja_Petrovic:

--- Citat ---koji to mozak moze da se pomiri sa time da je druga,pogotovu ako je frajer dobar i jedinstven..
--- Kraj citata ---

pa tony soprano je jedinstven  ;D ;D ;D ;D
enivej...
jbg laki...zena i devojka tog tipa imas koliko hoces,a nije ni da su glupe i ruzne.vec jednostavno smatraju to ok i to im je nacin zivota.
porivi za to mogu da budu razni,od novca,dobrog sex-a,dobrih kola,otkud znam..kao sto rekoh..psiha ljudksa je cudo pa tako se npr nekoj devojki gadi to kako mi izlgedamo (mada znam da kenjaju jer pojma nemaju sta propustaju  :P :P) a sa druge strane imas tip devojke koju obican izlged u opste ne zanima i po cenu da je neko i ozenjen ili da vec ima devojku hoce da bude sa njim...isto tako obratno i kod muskaraca...

jebem li ga...teska materija

ma da su one nama zive i zdrave  :D :D :D :D

lara24:

--- Citat: LazicExyu  Decembar 17, 2009, 08:31:04 pre podne ---
--- Citat: lara24  Decembar 17, 2009, 07:58:49 pre podne ---..uvijek je bolje bit ljubavnica nego žena  :P :P.

--- Kraj citata ---
koji to mozak moze da se pomiri sa time da je druga,pogotovu ako je frajer dobar i jedinstven... osim ako nije interes u pitanju ili ti sponzorusa
jebozovno moze biti i kako te neko gleda, kako se smeje.

--- Kraj citata ---
Pa eto moj mozak, i ne nisam sponzoruša.Dapače samostalna odrasla ženska osoba,koja čvrstim nogama stoji na zemlji i iza svojih djela i riječi.A žena u nekadašnje vrijeme imalo je značenje,u današnjem svijetu u kojem živimo nažalost nema više.
S tim da ima jako puno žena gorih od muškaraca,samo što to neće da priznaju i uvijek sve leti na mušku populaciju.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju