Ostalo > Offtopic

LARA24 (neznam cega lol) PITA-STA VAS PRIVLACI KOD ZENA

<< < (9/11) > >>

LazicExyu:

--- Citat ---Ma ko prica o varanju? Ja devojci otvoreno kazem da cu biti sa drugom ako ona nije tu a meni se hoce. Ako ona to prihvati, i ja prihvatam da ona to uradi. Ako ne prihvati, nikom nista - idem po drugu!
Ako imas problema sa tim - tvoj problem.
--- Kraj citata ---
zato sam ti i rekao da mi je zao sto si takav
svaka cast kada mozes biti sa takvom.jasno mi je koliko postujes sebe..takva koja to prihvata , ne bi mogla da mi pridje NIKADA
i to bez precenjivanja sebe kao osobe.

--- Citat ---Lale, ja sam tebe smatrao pametnim.. ako mislis da je ovo razmisljanje IOLE deo problema nase nacije - nemamo sta da pricamo! Nisi toliko naivan...
--- Kraj citata ---

deo je...
kao i cekanje da nekome dodje princ na belom konju
kao i da svi imaju super placene poslove itd.stanove da bi zasnovali porodicu.ali to sve znas..
naravno da nemamo sta da pricamo kada se ne slazemo u tom segmentu..pricacemo o whey proteinu  ;D

--- Citat ---BTW, Nemacka i Svajcarska nisu bash na vrhu zemalja koje cen porodicu pa su na vrhu uspesnih.
Sirija, Iran, Irak cene porodice - da nastavim?
--- Kraj citata ---
pricamo o populaciji
nasa nacija umire, druze moj..imas li dece..koliko planiras da ih imas sa tim stavom itd..
rekao sam svoj stav i ako ti ne odgovara to je tvoj problem
moje je da kazem  ;) da postoje drugaciji ljudi od tebe i poput tebe

miodrag11:
Ukakiste temu  ;)
Kao stariji od vecine osetih se prozvanim da kazem rec ili dve 8)
Momci razmisljaju momacki(i to je ok)
a porodicni ljudi familijarno(i to je naravno ok)
Hocu reci misljenja se sa godinama menjaju...
I moj deda bio isti Deja pa sad kad ga vidis nikad ne bi rekao ;D ;D ;D
Elem tema je
" LARA24 (neznam cega lol) PITA-STA VAS PRIVLACI KOD ZENA ?"
pa da probam da je vratim u kolosek.
Mene licno kod zena sta privlaci?
SVE ;)

*Robert*:

--- Citat: LazicExyu  Decembar 17, 2009, 01:47:32 posle podne ---i  tebe mi je zao..cim tako razmisljas..
 porodicu smatram svetinjom- porodica pa bog
i tu nema mesta za druge stvari.mozemo mi da flertujemo, zezamo se,slinimo  i baljezgarimo..ali tu se zavrsava sve..
ne mozes svaki put rasturati nesto sto je sveto, jer je dosla bolja i mladja, sa vecim sisama i dupetom
a ako varas, jel bi ti voleo da tebi zena radi ono sto ti radis njoj..ne bi ..ti bi dve srpske i vaspitne po labrnji..a ti to kada radis nema koda ti polomi noge
izvini mozda sam staromodan..ali jbg..

jezim se kada vidim kako neko razmislja, nije ni cudo sto nam propada nacija i umire..

--- Kraj citata ---

Slažem se u potpunosti. Odlično rečeno.

tenssa:

--- Citat ---ne mozes svaki put rasturati nesto sto je sveto, jer je dosla bolja i mladja, sa vecim sisama i dupetom
a ako varas, jel bi ti voleo da tebi zena radi ono sto ti radis njoj..ne bi ..ti bi dve srpske i vaspitne po labrnji..a ti to kada radis nema koda ti polomi noge
--- Kraj citata ---
Svaka chast za ove recenice. :) :)

Deja:

--- Citat: miodrag11  Decembar 17, 2009, 03:11:56 posle podne ---Hocu reci misljenja se sa godinama menjaju...
I moj deda bio isti Deja pa sad kad ga vidis nikad ne bi rekao ;D ;D ;D

--- Kraj citata ---
Vrlo verovatno je kod vecine tako ;) Ne sumnjam da ce i kod mene.

--- Citat ---" LARA24 (neznam cega lol) PITA-STA VAS PRIVLACI KOD ZENA ?"

--- Kraj citata ---
Taaaanak struk, bujne noge.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju