Ostalo > Offtopic
LARA24 (neznam cega lol) PITA-STA VAS PRIVLACI KOD ZENA
breshahils:
Aaaa što nemogu više da slušam kako se krivi "tamo neka spozoruša, tamo neki prevarant..." i prema tome se globalizuje.
Ima svega ali uvek ima i normalnih a svako treba biti faca da to nešto pravo pronađe a ne da krivi sistem, nedostatak morala, novca... toga je uvek bilo.
Zaista ima malo sretnih brakova, moj je BAŠ sretan i uspešan.
Uvek je bilo i negativnih i pozitivnih, jbg potrudi se i "iskopaj" to što tebi treba u datom momentu, ako si momak i ako te ne zanima brak i ostalo, naravno zna se koji se profil bira a kad kažeš sebi "ajde malo smirenije i normalnije da živim" onda znaš šta da tražiš. :)
Nema potrebe da se sad iko ubeđuje šta, kako i na koji način.
Svako kroji svoju sudbinu 95% ostalo je nešto na šta mi kao individue nemožemo da utičemo.
Zato gledaj svojih 95% i ne krivi stalno nekog drugog, jer to pokazuje koliko neznaš da se izborimo. (ne pričam za Deju nego malo i ja globalizujem) ;)
LazicExyu:
--- Citat: Deja Decembar 17, 2009, 01:26:46 posle podne ---Brak je tu ako naidje ili se planira dete.
Koliko brakova kod nas mozes nazvati dobrim? Ne odlicnim, samo dobrim ;)
Ne kazem da ne treba imati nekoga pored sebe i da treba samo imati sex i cao... friends with benefits.. vec da logika "one and only" ne pije vodu cim se pogleda svet danas.
--- Kraj citata ---
i tebe mi je zao..cim tako razmisljas..
porodicu smatram svetinjom- porodica pa bog
i tu nema mesta za druge stvari.mozemo mi da flertujemo, zezamo se,slinimo i baljezgarimo..ali tu se zavrsava sve..
ne mozes svaki put rasturati nesto sto je sveto, jer je dosla bolja i mladja, sa vecim sisama i dupetom
a ako varas, jel bi ti voleo da tebi zena radi ono sto ti radis njoj..ne bi ..ti bi dve srpske i vaspitne po labrnji..a ti to kada radis nema koda ti polomi noge
izvini mozda sam staromodan..ali jbg..
jezim se kada vidim kako neko razmislja, nije ni cudo sto nam propada nacija i umire..
sasacg:
Bravo Laki zmaju :wink:
breshahils:
porodicu smatram svetinjom- porodica pa bog
I nema priče dalje.
Deja:
--- Citat: LazicExyu Decembar 17, 2009, 01:47:32 posle podne ---a ako varas, jel bi ti voleo da tebi zena radi ono sto ti radis njoj..ne bi ..
--- Kraj citata ---
Ma ko prica o varanju? Ja devojci otvoreno kazem da cu biti sa drugom ako ona nije tu a meni se hoce. Ako ona to prihvati, i ja prihvatam da ona to uradi. Ako ne prihvati, nikom nista - idem po drugu!
Ako imas problema sa tim - tvoj problem.
--- Citat ---jezim se kada vidim kako neko razmislja, nije ni cudo sto nam propada nacija i umire..
--- Kraj citata ---
Lale, ja sam tebe smatrao pametnim.. ako mislis da je ovo razmisljanje IOLE deo problema nase nacije - nemamo sta da pricamo! Nisi toliko naivan...
BTW, Nemacka i Svajcarska nisu bash na vrhu zemalja koje cen porodicu pa su na vrhu uspesnih.
Sirija, Iran, Irak cene porodice - da nastavim?:)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju