Ostalo > Offtopic

Okupljanje

<< < (59/170) > >>

Pedja_Petrovic:

--- Citat: witch ---hahahahahahhahahhaha
--- Kraj citata ---
..niej smesno..zalosno je raditi nesto za dz...i jos se kasnije znojiti..pa opet pod tus...tesko je to..ja ti kazem da treba benificije da se uvedu za nas pacenike.. :cry:  :cry:  :cry:

Tanjica:
Ja se nadam da ću doći  :D
Bar da upoznam wich i laru, pa da odem kući  :D
Da ste mi ranije javili da je to u planu, mogli smo da se okupimo kod mene, pa da skupimo parice na gomilu, pa kupimo neku mesetinu, pa stavimo na roštilj, pa ja napravim tonu turbo kolača...
Al to može i neki drugi put  :D

Vojislav:

--- Citat: Tanjica ---Ja se nadam da ću doći  :D
Bar da upoznam wich i laru, pa da odem kući  :D
Da ste mi ranije javili da je to u planu, mogli smo da se okupimo kod mene, pa da skupimo parice na gomilu, pa kupimo neku mesetinu, pa stavimo na roštilj, pa ja napravim tonu turbo kolača...
Al to može i neki drugi put  :D
--- Kraj citata ---

Pročešljaj malo po forumu i videćeš da smo se mi dogovorili samo da se okupimo kod EXTREME CAFFE-a, pa onda svi zajedno da dođemo do tebe.  :D
Mene ćeš morati da upoznaš pored witch i Lare ako dođeš u nedelju na okupljanje, a nadam se da ćeš doći.  :wink:

[X]:

--- Citat: Papageno ---A sta mislite vi da mi nekako dogovorimo, neki vikend, pa da sa nadjemo u sto vecem broju...
Zlatibor, Jahorina... ma svejedno...
Jedan vikend u nekom domu, hotelu... nije vazno...
I da se upoznamo i malo zajebavamo tj. prepadamo ljude heheh
Salim se ovo za prepadanje ali bas bi mogli nesto dogovoriti...

Aj da cujem malo vas...
--- Kraj citata ---

koj si kralj :)
moram to da ti kazem (zbog naslova teme :))

LUC1FER:
Ajde bre ljudi dolazite svi, ko god moze. Nema veze ako ste se tek registrovali...vecina odavde se nije videla uzivo tako da ce dobro doci ovo upoznavanje...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju