Ostalo > Offtopic

Okupljanje

<< < (60/170) > >>

Plazma_King:
18-og je treca tekma finala zvezde i partizana u basketu na koju jednostavno moram da idem jer ne propustam zvedine utakmice gotovo nikada...tako da su sanse gotovo nikakve da dodjem na ovo okupljanje...ali nadam se da cu uspeti na neko sledece...

milovan:
Pa verovatno dolazim, da vas upoznam , i da se malo zezamo, pricamo, a onda cemo dalje da vidimo.......... :)

Jer ako je ovde atmosfera sa vama svima ok, onda ce uzivo nadam se biti mnogo bolja..... ;)

US_Marshal:
Ne garantujem da cu doci, ali dacu sve od sebe. Pozdrav svima!

dulse:

--- Citat: pedjos ---
--- Citat: witch ---hahahahahahhahahhaha
--- Kraj citata ---
..niej smesno..zalosno je raditi nesto za dz...i jos se kasnije znojiti..pa opet pod tus...tesko je to..ja ti kazem da treba benificije da se uvedu za nas pacenike.. :cry:  :cry:  :cry:
--- Kraj citata ---

bas lepo od tebe sto se zrtvujes.. bez ikakve koristi  :twisted:
smao jedno pitanje.. jel skidas farbu samo takmicarkama ili i takmicari dolaze u obzir? :twisted:

Pedja_Petrovic:

--- Citat: dulse ---
--- Citat: pedjos ---
--- Citat: witch ---hahahahahahhahahhaha
--- Kraj citata ---
..niej smesno..zalosno je raditi nesto za dz...i jos se kasnije znojiti..pa opet pod tus...tesko je to..ja ti kazem da treba benificije da se uvedu za nas pacenike.. :cry:  :cry:  :cry:
--- Kraj citata ---

bas lepo od tebe sto se zrtvujes.. bez ikakve koristi  :twisted:
smao jedno pitanje.. jel skidas farbu samo takmicarkama ili i takmicari dolaze u obzir? :twisted:
--- Kraj citata ---
..za sada samo takmicarke...jos nismo imali obuku zza skidanje farbe sa muskog dela populacije..a i en verujem..

pa musarac je muskarac i ako je nesposoban da nadje nekoga ko je bio na obuci a da je zenskog roda onda neka se muci sam...

dakle...u firmi nisu zastupljeni samo muskarci..naravno da i zene rade.....

mogla si da porbas..ko zna..mozda ti ide od ruke :twisted:  :roll:  :twisted:  :roll:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju