Ostalo > Offtopic

Okupljanje

<< < (72/170) > >>

laracroft:
Dulse......ne znam ni kakvo je pitanje?\

neko je pitao za cene i to?bice ljudi koji imaju vise neki manje pa da se ne bi dolazilo u glupe situacije svako da za sebe na kraju i  gotovo!!!!

ne dolzaimo da se opijamo nego druzimo zar ne?
ako ti imas i oces da cascavas ok!!!ali neki to ne mogu da prate!!!!

drugo, vidjamo se 1put!

ili si mislila dda muskarci caste?

Tanja U.:
Mislim da sto se toga tice, neka to bude opusteno, bez pravila. Ako se neko nekom svidi (pri tome ne mislim samo na zensko/musko, vec uopste), ako bude bila prijatna atmosfera medju 2, 3 ljudi koji pricaju o blablabla, pa se naravno neko "trzne" i okrene turu, pa to je posve ok, i normalno. Zaista mislim da ne treba postavljati ikakva pravila po pitanju ko sta placa. Svako neka radi onako kako mu se dopada u tom trenutku. I curama je dopusteno da okrenu turu, ako zele :)
Hehehehe, bas sam nesto "demokratski" nastrojena trenutno ;)

dulse:
ma bre nemoj da se ljutis... ljudi ovde tako rade.. svako za sebe.. ja jendostavno nisam tako navikla....  razumem ja potpuno sta si htela da mi kazes..  izvini mozda komentar nije bio na mestu ;) .... ja pre platim svima neko da mi svi daju po 100 dindzi.... razumes.. jedna tura ja druga ti... i tako redom... ma nema veze... vazno je da se dobro provedemo :)

naravno da ne mislim da muskarci treba da caste... dosta mi je sto su superiorniji fizicki.. i jos tu da me pobiju..aaaaa... ne .. ne...  :D

sempai:
ma opusteno za placanje, i ja sam za neku spontanu varijantu, jednostavno kako ispadne...mislim da ce sve samo od sebe da se sredi...
 a witch ono ako se neko nekome svidi ...mani mene da se svidim nekom momku, nisam ja za te varijante  :?  :?

i ko kaze da ce muski biti fizicki suoperioriniji.....evo vec sam ja slabiji od witch  :oops:  :cry:  :oops:  :cry:

Tanja U.:
samo opusteno baby ;)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju