Ostalo > Offtopic
Okupljanje
dr_rapid:
--- Citat: dulse ---ma bre nemoj da se ljutis... ljudi ovde tako rade.. svako za sebe.. ja jendostavno nisam tako navikla.... razumem ja potpuno sta si htela da mi kazes.. izvini mozda komentar nije bio na mestu ;) .... ja pre platim svima neko da mi svi daju po 100 dindzi.... razumes.. jedna tura ja druga ti... i tako redom... ma nema veze... vazno je da se dobro provedemo :)
naravno da ne mislim da muskarci treba da caste... dosta mi je sto su superiorniji fizicki.. i jos tu da me pobiju..aaaaa... ne .. ne... :D
--- Kraj citata ---
Tvoj komentar je bio na mestu. Tacno se vidis odakle si ;)
Ovde redovno kritikujem Austrijance zbog toga, gde im kazem da ako ce svako za sebe placati, bolje da ne izlazimo, pa nismo poslom izlasli, pa da kalkulisemo, i da sve odvojeno... Oni samo slegnu ramenima, kazu tako je, i to je sve..To je meni bez veze i pravi neka ogrnicenja, bez potrebe. Jednu turu ja, drugu ti, ako ti nemas sad , imam ja, ti ces imati drugi put....
Vojislav:
Pa ako dođu svi koji su rekli da dolaze 101% i plus oni koji su rekli da će možda doći, ima da nas bude pedesetak, pa ako svako obrne po turu, to znači da treba da popijemo 50 tura!!! 8O 8O 8O
Ja sam sad bio do EXTREME CAFFE-a da vidim da li ima mesta za sve i definitivno će biti mesta, pošto ćemo moći i u baštu, ali nisam uspeo da rezervišem, jer još ne znam koliko će nas zaista da dođe, jer ima dosta onih koji "možda" dolaze?!
Tanja U.:
Nesto smo "utanjili" sa potvrdama dolaska u zadnja 2, 3 dana ... ccccc ;)
No, nema veze ... za jednu finu zurkicu ima nas i vise nego dovoljno ....
Dakle, momci i cure, za ovu radnu sedmicu, ja se odjavljujem (obicno nisam online vikendom) ... vidimo se u nedelju u 18:00 u Extreme Coffee!
dulse:
--- Citat: dr_rapid ---
--- Citat: dulse ---ma bre nemoj da se ljutis... ljudi ovde tako rade.. svako za sebe.. ja jendostavno nisam tako navikla.... razumem ja potpuno sta si htela da mi kazes.. izvini mozda komentar nije bio na mestu ;) .... ja pre platim svima neko da mi svi daju po 100 dindzi.... razumes.. jedna tura ja druga ti... i tako redom... ma nema veze... vazno je da se dobro provedemo :)
naravno da ne mislim da muskarci treba da caste... dosta mi je sto su superiorniji fizicki.. i jos tu da me pobiju..aaaaa... ne .. ne... :D
--- Kraj citata ---
Tvoj komentar je bio na mestu. Tacno se vidis odakle si ;)
Ovde redovno kritikujem Austrijance zbog toga, gde im kazem da ako ce svako za sebe placati, bolje da ne izlazimo, pa nismo poslom izlasli, pa da kalkulisemo, i da sve odvojeno... Oni samo slegnu ramenima, kazu tako je, i to je sve..To je meni bez veze i pravi neka ogrnicenja, bez potrebe. Jednu turu ja, drugu ti, ako ti nemas sad , imam ja, ti ces imati drugi put....
--- Kraj citata ---
ditto :)
Vexxx:
Jebi ga ja ne mogu da dodjem... Nisam igrbavio ljimuzinu od caleta posto on ide na put... A mene mrzi da se bacam po voz i bus. Pa jo s do tamo. A meni BG spansko selo. Lakse se u Nis snadjem neg tamo....
Lep provod ekipa & nadam se sledecem putu! ;)
P.S. A ko je organizator ovoga?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju