Ostalo > Offtopic

Okupljanje

<< < (113/170) > >>

bajic:
Ipak necu da odam generaciju x ako ona oce reci nek kaze sorry boze vina, mog omiljenog napitka ali tako to ide

bojan lepojevic:
da i surcinci isprate dogadjaj..lepo je uzivo videti sa kime se redovno dopisujemo, meni super bilo..
A za onaj predlog moze..po glasanju ostavite i adresu OBAVEZNO, dolazimo po neodazivanju i onda vodimo na plivanje, HAHAHAHA

bajic:
Da dodarno obrazlozim moju odluku.
Posto je strucnjak i veliki covek bodibildinga kao i znalac o ishrani rekao da nema pojma o cemu pricamo shvatio sam da si ti o Dionise rekao neki uopsteni pojam tako da bi me preevario a ja nism rodjen juce nego prekjuce...

bajic:

--- Citat: body ---da i surcinci isprate dogadjaj..lepo je uzivo videti sa kime se redovno dopisujemo, meni super bilo..
A za onaj predlog moze..po glasanju ostavite i adresu OBAVEZNO, dolazimo po neodazivanju i onda vodimo na plivanje, HAHAHAHA
--- Kraj citata ---
a Jeste li ispratili novu temu u offtopiku stoni tenis...i kad je stavljena...

KasperskY:

--- Citat: pedjos ---
--- Citat: bajic_z ---da konsultujem prvo moju generaciju-Witch sta kazes za ponudu,? E da je tu neko stucniji da mi kaze da privatim ili ne.....Mozda Pedjos sta mislis?
--- Kraj citata ---
..ma nemam pojma o cemu pricate..
--- Kraj citata ---

Bez ljutnje ali nikako nisam razumeo o cemu pricate u ovih par poslednjih poruka! Izgleda da nisam bio prisutan na nekom casu! :cry:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju