Ostalo > Offtopic
Okupljanje
bajic:
Boki imas 5 neopravdanih....nije ni bitno pokusaj podmicivanja od strane dionisa da bih rekao neke stavke koje se ticu nedelje, a ja posto se puno razumem u ponudjeno od dionisa prosto pitam Pedjosa da li valja ponuda a izgleda da se ni on tad nije najbolje snasao sta smo mislili...
Nije bitno propo stos!
SEXY:
Evo i mene posle malo duzeg vremena! Jako mi je zao sto nisam bila u Beogradu kada je bilo okupljanje da malo pojacam zenski deo ekipe,ali se iskreno nadam da cu sledeci put moci da dodjem. Zavidim vam jer vidim da je stvarno sve bilo mnogo dobro i da je vecina bas pod utiskom! :cry:
Pedja_Petrovic:
--- Citat: bajic_z ---Da dodarno obrazlozim moju odluku.
Posto je strucnjak i veliki covek bodibildinga kao i znalac o ishrani rekao da nema pojma o cemu pricamo shvatio sam da si ti o Dionise rekao neki uopsteni pojam tako da bi me preevario a ja nism rodjen juce nego prekjuce...
--- Kraj citata ---
...BRATE..JA SAM MISLIO DA SI TI PUKAO...ALI NISI...TI SI PRSAO...KAO SIJALICA BRATE....PA KOJI TI JE PENIS MEJKER?????....O CEMU PRICAS COVECE....??..NA CEMU SI BRE???
PODELI TAJNU I SA NAMA..
IFBBPro:
Hahaha pa ima 1300 clanova, mora neko u tolikoj masi da prsne :)
bajic:
Dobro ,ima par slika na kojima witch pozira, ne secam se ko je to uslikao ali mislim da ce i to uskoro biti ovde na forumu - ustvari samo da nije Tanjicina dekoncetntrisana sestra slikala onda nista od toga - videcemo. Veliki pozdrav.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju