Ostalo > Offtopic
Okupljanje
puppeter:
e cvrc...:(
lepo se provedite...bas mi je zao sta tada necu moci da prisustvujem, al zato nemoj da niste napravili tonu fotografija koje cete posle postaviti ovde na forum...
Pedja_Petrovic:
--- Citat: bajic_z ---Imam utisak ako se ovako nastavi od tog okupljanja nista, ja sam za ja sam za a niko ne kaze e ajde tad i tad tu i tu, i sto mora Beograd ili NS, kad ima clanova iz Bosne , Hravcke i Slovenije, sto ne bi bilo nesto npr u Bosni, Bijeljina, Brcko, Tuzla il slicno da bude lakse i onima sa druge strane Drine, Kolegijum ima rec, a Pedjo malo oftopica jos malo pa da biras oruzje s Natasu, jeb ga izgleda jos nije videla tvoje postove zbog kojih te samtram nenadjebivim. 8)
--- Kraj citata ---
.ma nata je cool.... 8) :wink: :wink:
natasa:
--- Citat: bajic_z ---a Pedjo malo oftopica jos malo pa da biras oruzje s Natasu, jeb ga izgleda jos nije videla tvoje postove zbog kojih te samtram nenadjebivim. 8)
--- Kraj citata ---
Ma kakvo crno oruzije,ne svadjamo se,samo konverziramo... :wink: Ne smem ja bre da se kacim s njim pa da me isprebija na okupljanju... :wink: :twisted:
Kad sam vec kod okupljanja,ipak ne dolazim u Srbiju petnaestog vec u julu tako da sad navijam za Papagenov predlog. :oops: :twisted:
bajic:
I je li sta zakljuceno? datum, vreme i mesto
Video sam u svom prethodnom postu ono sto su naucnici utvrdili za red slova u reci :oops:
Ne pitajte gde sam bio ovih dan dva ne priznajem pa da zavrsim na autoputu!!! :!:
Pedja_Petrovic:
--- Citat: natasa ---
--- Citat: bajic_z ---a Pedjo malo oftopica jos malo pa da biras oruzje s Natasu, jeb ga izgleda jos nije videla tvoje postove zbog kojih te samtram nenadjebivim. 8)
--- Kraj citata ---
Ma kakvo crno oruzije,ne svadjamo se,samo konverziramo... :wink: Ne smem ja bre da se kacim s njim pa da me isprebija na okupljanju... :wink: :twisted:
Kad sam vec kod okupljanja,ipak ne dolazim u Srbiju petnaestog vec u julu tako da sad navijam za Papagenov predlog. :oops: :twisted:
--- Kraj citata ---
....pedjica ne bije zene....on ih voli....mazi..pazi.....svasta.....i tako..... :roll: :roll: :roll:
enivej........july is fine with me
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju