Ostalo > Offtopic
Okupljanje
dulse:
i ja bih se prikljucila pomenutom iventu ... znam da cu uzivati pored drugara sa foruma:D
dr_rapid:
--- Citat: bajic_z ---Imam utisak ako se ovako nastavi od tog okupljanja nista, ja sam za ja sam za a niko ne kaze e ajde tad i tad tu i tu, i sto mora Beograd ili NS, kad ima clanova iz Bosne , Hravcke i Slovenije, sto ne bi bilo nesto npr u Bosni, Bijeljina, Brcko, Tuzla il slicno da bude lakse i onima sa druge strane Drine, Kolegijum ima rec, a Pedjo malo oftopica jos malo pa da biras oruzje s Natasu, jeb ga izgleda jos nije videla tvoje postove zbog kojih te samtram nenadjebivim. 8)
--- Kraj citata ---
Bijeljina bi meni bila isto bolja, neka zlatna sredina, ali vi se dogovorite, ja se drzim one: Kud masa tud i ja, lako cu se ja adaptirati. POzzzz
laracroft:
ajd enek svako stavi datum ili mesec koji bi dosao u obzir,pa uzmemo sve odgovore i nadjemo srednju vrednost.......za pocetak
nazalost cini mi se da samo oko 20njih ucestvuje a koliko clanova forum ima?
H2SO4:
a laro inache? kako si ti, sta se radi?
bajic:
--- Citat: laracroft ---ajd enek svako stavi datum ili mesec koji bi dosao u obzir,pa uzmemo sve odgovore i nadjemo srednju vrednost.......za pocetak
nazalost cini mi se da samo oko 20njih ucestvuje a koliko clanova forum ima?
--- Kraj citata ---
Slazem se a da datume stavljaju oni koji iz bilo kog razloga ne mogu za rodjendan foruma, a sto se tice brojnosti makar ja imam utisak da se 90% prijavilo procitalo sta ih zanima i nestalo u vidu lastinog repa. Kao da nisu procitali ona velika slova FORUM na zalost
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju