Ostalo > Offtopic

Utjecaj antidepresiva na razvoj mišične mase???

(1/4) > >>

Hrvoje_26:
Zanima me ako netko zna utječe li uzimanje antidepresiva na sporiji razzvoj mišične mase ošto nigdje ne mogu nači ništa konkretno o toj temi...
Hvala ;D

H2SO4:
na koje ljekove tacno mislis ?
antipishotici lose uticu - povecavaju nivoe prolaktina. za ostale grupe nisam siguran. znaci po defaultu manje depresije - manje bezvoljnosti tj vise volje za radom i treniranjem :)

Hrvoje_26:
uzimam tralin tablete tako se zove i koliko sam procitao spda u skupinu anidepresiva...tralin je antidepresiv iz skupine selektivnih inhibitoraponovne pohrane serotonina... :-\
Ne znam koliko ti ovo pomaže u zaključku utiče li ovaj lijek na usporeno dobivanje mišične mase ili otežano dobivanje mišične mase :'(?

Shumadinac:
Antidepresivi uticu na pad snage i libida, antipsihotici posebno!

Dok si na antidepresivima, ne mozes bas ocekivati rast snage i stalnu zelju za seksom, ali od coveka i vrste leka zavisi u kojoj meri. Neki u pocetku uzimanja mogu malo prodrmati stolicu, ali to je privremeno.

The_Bulldog:
Pominju se smanjivanje nivoa testa u koriscenju na duze periode (4-5 godina), ali u nekim studijama...nije totalno potvrdjeno. Neki koji su ih koristili, nisu imali problema sa misicnom masom...mada ti moze supresovati apetit, te na taj nacin ti posredno uticati i na misicnu masu i kvalitet treninga....Uz low sex drive-kao sto ti rece Shumadinac, bilo bi dobro da potrazis i prirodnije nacine da se izboris sa tim.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju