Ostalo > Offtopic

A ŠTA STE DANAS POJELI OD JUNK FOODA???

<< < (34/45) > >>

tenssa:
4 pice i dva sendvicha...

alexi:
ebem ti zivot!

pojede 3 bureka,2 pice,litra kole jucer u toku dana.

budala.

drasko13:
pojeo sam samog' sebe,kad vidim sta se ovde pominje.. :D

Bare:

--- Citat: NeshaS  Mart 22, 2010, 06:22:06 posle podne ---Sta su muke Tantalove?
Kad te prijatelji sa kojima se nisi video mesecima pozovu u kafanu, a ti na keto dijeti. ;D

Sta je uzaludno objasnjavanje?
Objasniti tim istim prijateljima koji veze nemaju ni sa dijetama, ni sa sportom da cevapi i spricer ne idu u dane punjenja na keto dijeti.

Jbg, morao sam da ih ispostujem...2 koraka unazad. Iskljucujem telefone i ne javllam se vise nikome.  :-X

--- Kraj citata ---

ne procaj mi nista, 1. dan keto sve super, uvece vecera, sledeci isto, u kuci samo prave pice ko nikad do sad!!!!

marelli:

--- Citat: Bare  April 18, 2010, 12:08:47 pre podne ---
--- Citat: NeshaS  Mart 22, 2010, 06:22:06 posle podne ---Sta su muke Tantalove?
Kad te prijatelji sa kojima se nisi video mesecima pozovu u kafanu, a ti na keto dijeti. ;D

Sta je uzaludno objasnjavanje?
Objasniti tim istim prijateljima koji veze nemaju ni sa dijetama, ni sa sportom da cevapi i spricer ne idu u dane punjenja na keto dijeti.

Jbg, morao sam da ih ispostujem...2 koraka unazad. Iskljucujem telefone i ne javllam se vise nikome.  :-X

--- Kraj citata ---

ne procaj mi nista, 1. dan keto sve super, uvece vecera, sledeci isto, u kuci samo prave pice ko nikad do sad!!!!

--- Kraj citata ---

hahahahahahha, kao i kod mene, ali to ja radim generalno, prvi daan sve super i posle nnista  ;D  :D  ;D  ;D  ;D

pretpostavljam da si ostao na samo tom jednom keto danu

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju