Ostalo > Offtopic
A ŠTA STE DANAS POJELI OD JUNK FOODA???
NeshaS:
Opet sinoć izlazak:
2 l vina, giros pileći sa pavlakom, danas četvrtina bureka sa sirom, 2 velike palačinke eurokrem, 200 g "integralnog" keksa, 2 snikersa, sendvič sa 250 g čajne i 2 parčeta torte... a dan još traje :D
Srećom, trenutno sam u pauzi između dve dijete. :D
marelli:
--- Citat: NeshaS April 18, 2010, 05:47:13 posle podne ---Opet sinoć izlazak:
2 l vina, giros pileći sa pavlakom, danas četvrtina bureka sa sirom, 2 velike palačinke eurokrem, 200 g "integralnog" keksa, 2 snikersa, sendvič sa 250 g čajne i 2 parčeta torte... a dan još traje :D
Srećom, trenutno sam u pauzi između dve dijete. :D
--- Kraj citata ---
Ako si izmedju dve dijete, znaci da si sada u fazi cepanja mase, kako ti je danas isao trening sa ovolikim kalorijama?
nikadsenepredajem:
pa brate ako si u pauzi izmedju dve dijete (a vidim da si imao napad povisenog insulina kada si pojeo 1 junk food), ne mozes ti toliko dzank fuda da uvalis u sebe ,ne valja
NeshaS:
--- Citat: marelli April 18, 2010, 11:41:26 posle podne ---Ako si izmedju dve dijete, znaci da si sada u fazi cepanja mase, kako ti je danas isao trening sa ovolikim kalorijama?
--- Kraj citata ---
Нисам у фази масе, само правим мали размак између кето и ротација. Иначе, ово је био само мали "излет", нема више зезања, данас се пази на исхрану. Враћа ми се снага на тренинзима, дижем и до 20% веће тежине.
--- Citat: nikadsenepredajem April 19, 2010, 01:29:03 posle podne ---pa brate ako si u pauzi izmedju dve dijete (a vidim da si imao napad povisenog insulina kada si pojeo 1 junk food), ne mozes ti toliko dzank fuda da uvalis u sebe ,ne valja
--- Kraj citata ---
Један викенд junk-а није пропаст, јесте корак назад, али не спремам се за такмичење... И могао сам још један круг, али тад би стварно било много. ;D
nikadsenepredajem:
ma znam da se ne spremas za takmicenje,ali gledaj,bar je meni tako,kada sam odradio pedjine rotacije ,i krenuo da se punim u.h. ok su se vracali dok sam rotirao,cim sam uneo junk,tako sam isto dobio napad,i onda sam osetio da sam se ugojio,na kraju dijete sam imao 80kg,kada sam stao na vagu,84 kg!!! neverovatno zar ne/ sto je najgore salo se primetno vratilo...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju