Ostalo > Offtopic

A ŠTA STE DANAS POJELI OD JUNK FOODA???

<< < (36/45) > >>

NeshaS:
Ако си одмах почео да једеш УХ у већим количинама, нормално да ће се кг вратити. Ја сам 10 дана након дијете био на испод 100 г УХ дневно, па сам тек онда повећао на неких 200, 250 г. Уз то и даље радим кардио 3 пута недељно.  Нећеш вратити пуно за један дан претеривања, али ако то радиш неколико дана за редом, онда сасвим сигурно хоћеш.

nikadsenepredajem:
zapravo rotirao sam 250 150 0 150 250 100 100 , imao sam dva mala junk fooda (dva parceta pice i 1 palacinak sa kremom i plazmom to je to),i vratili mi se kilogrami za tih 7 dana,4 kg zapravo...

NeshaS:
Изгубићеш их, избаци од сада џанк и убаци кардио неколико пута недељно, за недељу дана ћеш се вратити на тежину коју си имао након дијете.

Spartak:

da su ti se od ta dva komada pice i palacinke vratila 4kg ne bih rekao, nije to salo druze to je ocigledno voda cim jedes malo vise slanu hranu

zile88:

--- Citat: Spartak  April 19, 2010, 02:40:15 posle podne ---
da su ti se od ta dva komada pice i palacinke vratila 4kg ne bih rekao, nije to salo druze to je ocigledno voda cim jedes malo vise slanu hranu

--- Kraj citata ---

Upravo tako ,voda je 99%, oce tako da se navata pogotovo od soli.Mnogo mora da se jede da bi se nabacilo 4 kg-a, sala.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju