Ostalo > Offtopic

A ŠTA STE DANAS POJELI OD JUNK FOODA???

<< < (41/45) > >>

**********************:
evo cisto  da napisem ceo jucerasnji dan sta sam jeo..
1:10belanaca+2zumanca   +kasika puter kikirikija
2:250g belog mesa +salata  +kasika puter kikirikija
3::250g belog mesa +salata
4:junk u pekari..neka 1  pancerota sa pecurkama i jos nekim sastojcima unutra..Koja mi je izvadila dusu kasnije ,barem mislim da  je od toga.
5:trening: proteinski sejk posle treninga
6:250g belog mesa +salata  +kasika puter kikirikija
7:250g belog mesa +salata  +kasika puter kikirikija
legao sam oko 23:00,sve je bilo lepo do 00:00-00:30,povracanje 4 puta u toku noci,+4puta wc velika nuzda ..
nus pojave od pancerota (:,groznica,visoka temperatura i ovo predhodno sto sam naveo..
Jucerasnja kilaza:96,6          17,6 masti
Jutros:93,2      15,2 masti..Stavio sam ovde post ne znam gde bi drugde mogao da stavim.

Vladar:
Zaista vjerujes da si izgubio 2,5% masti preko noci... Izgubio si brdo vode od praznjenja, ali masti ne nestaju tek tako.

Unosis gotovo 4 grama proteina po kg ciste tjelesne mase, brdo salate i putera od kiirikija, pa sve posolis vjerovatno nekim pokvarenim junkom pa ti je cudno sto si dusu ispustio. Smanji malo gas. 500mg testosterona te ne cini masinom koja moze da sagori sve sto ti oci vide.

**********************:
Pa eto neka bude da nisam izgubio 2,4 posto masti,a vaga meri i vodu..Voda mi je ista 59.7 tako mi je i juce bila  ~0,1+-,unosim trenutno samo tecnosti tj limunadu bez secera..Pa zato je mozda voda ostala na istom..Tnx na odgovoru

Vladar:

--- Citat: johny-q  April 23, 2010, 10:49:10 pre podne ---Pa eto neka bude da nisam izgubio 2,4 posto masti,a vaga meri i vodu..Voda mi je ista 59.7 tako mi je i juce bila  ~0,1+-,unosim trenutno samo tecnosti tj limunadu bez secera..Pa zato je mozda voda ostala na istom..Tnx na odgovoru

--- Kraj citata ---

Baci vagu i koriguj prehranu to je poenta moje price. Pozdrav

Pedja_Petrovic:

--- Citat: johny-q  April 23, 2010, 10:49:10 pre podne ---Pa eto neka bude da nisam izgubio 2,4 posto masti,a vaga meri i vodu..Voda mi je ista 59.7 tako mi je i juce bila  ~0,1+-,unosim trenutno samo tecnosti tj limunadu bez secera..Pa zato je mozda voda ostala na istom..Tnx na odgovoru

--- Kraj citata ---

jel su to one glupe vage sa tele shopova sto mere i procenat sperme kada stanes na nju??

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju