Ostalo > Offtopic
A ŠTA STE DANAS POJELI OD JUNK FOODA???
Dionis:
jesu :DDD ja nikako ljudima da objasnim koje je to djubre... i ladno veruju u ono sto ispisuje ta vaga tipa masti su vam ovoliko voda ovoliko i slicno :DDD neverovatno......
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Dionis April 23, 2010, 12:07:19 posle podne ---jesu :DDD ja nikako ljudima da objasnim koje je to djubre... i ladno veruju u ono sto ispisuje ta vaga tipa masti su vam ovoliko voda ovoliko i slicno :DDD neverovatno......
--- Kraj citata ---
tako sam i mislio...
po toj vagi moj mali nema u opste % misica...hahhahahahahhahahhah
se je kost,voda i salo.....hahahhahahahaha
a ja kada sam se spremao za takmicenje za swe...na 97 kg i oko 3 do 4 % bf...ta vaga mi pokazala da imam 27 % bf..hahhahahaha a vode ko zna koliko.....
a to je jel valjda moras da ukucas godine,itd itd itd..pa onda stanes pa kada je dobila parmater 169 cm visine i 97 kg tezine..a pa ti mora da imas i velik bf..hahhaha
to je kao vidovita zorka..
vi imate dugu kosu...preko tel klijetnu..
ovaj odgovra...NEMAM.....
pa dobro..osisali ste se...
Donovan:
E bas dobro sto si to spomenuo Pedja, jel ja sam isto nakon carb rotation dijete isao vidjeti koliko imam bf na toj vagi i pokazala je 25%, a ja se pogledam u ogledalo i ne mogu vjerovati. :D
r3d:
Vage verovatno racunaju BMI (body mass index) - tezina/visina^2 (kg/m2), sto je super merilo masti za obicne ljude, ne i za bb.
tenssa:
Da, na osnovu toga meni baba kaze jesam li mrsav ili debeo, pita koliko sam visok, pa koliko imam kila i onda zakljuci... :D :D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju