Ostalo > Offtopic

A ŠTA STE DANAS POJELI OD JUNK FOODA???

<< < (2/45) > >>

The_Bulldog:
Sad se pazi na ishranu...ali oko NG i na zimovanju (ovde sam ipak vise pazio - mada nisam pravio ni dana odmora sa treninzima ni oko jednog desavanja)...uhhhhhhh ;D

Razne vrste pecenje, omiljena mi salata pohovana pecena crvena paprika u pavlaci, razne proizvode mesne industrije (kulen, sunke, perper....), pica, burek....

A od slatkog...palacinke, baklave, tufahije, cheese cake, sampite, rafaelo i sl ;D                                          

Naturalni:

--- Citat: The_Bulldog  Januar 19, 2010, 10:12:47 pre podne ---Sad se pazi na ishranu...ali oko NG i na zimovanju (ovde sam ipak vise pazio - mada nisam pravio ni dana odmora sa treninzima ni oko jednog desavanja)...uhhhhhhh ;D

Razne vrste pecenje, omiljena mi salata pohovana pecena crvena paprika u pavlaci, razne proizvode mesne industrije (kulen, sunke, perper....), pica, burek....

A od slatkog...palacinke, baklave, tufahije, cheese cake, sampite, rafaelo i sl ;D                                          

--- Kraj citata ---
cheese cake uffff ja ga pravim sa ella sirom,inace se pravi sa nemasnim sirom;)ali se doda slatka pavlaka koja ima oko 30%mm na 100ml:D

Pedja_Petrovic:

--- Citat ---(kulen, sunke, perper....
--- Kraj citata ---

+ slaja i to adidaska...

ZIMSKE RADOSTI  :P :P :P :P

lara24:
Predobra tema hehehe  :D....još ideju dobiješ šta bi jeo hehe.Šampite buldožeeee pa to sam jela kao klinka :o :o ;D
E a jel vama bude kaj slabo nakon tog sveg? Ja sam prošli put kad imala off na dieti udavila se od nutelle sa kruhom i tako mi je bilo slabo poslije da sam htjela umrijeti.

nikadsenepredajem:
ja juce komplet lepinju i palacinku ! prejeo se!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju