Ostalo > Offtopic

A ŠTA STE DANAS POJELI OD JUNK FOODA???

<< < (3/45) > >>

djLE:
juce 300 gr milke i nutelu (onako kasikom  bez leba) :o

nellle:

--- Citat: The_Bulldog  Januar 19, 2010, 10:12:47 pre podne --- omiljena mi salata pohovana pecena crvena paprika u pavlaci            

--- Kraj citata ---

uhhhhh....

oktagon:

--- Citat: The_Bulldog  Januar 19, 2010, 10:12:47 pre podne ---Sad se pazi na ishranu...ali oko NG i na zimovanju (ovde sam ipak vise pazio - mada nisam pravio ni dana odmora sa treninzima ni oko jednog desavanja)...uhhhhhhh ;D

Razne vrste pecenje, omiljena mi salata pohovana pecena crvena paprika u pavlaci, razne proizvode mesne industrije (kulen, sunke, perper....), pica, burek....

A od slatkog...palacinke, baklave, tufahije, cheese cake, sampite, rafaelo i sl ;D                                          

--- Kraj citata ---

I to je vama junk  ;D

lara24:
Jel ikomeeeeeee tu slabo nakon toga????????

The_Bulldog:

--- Citat: Naturalni  Januar 19, 2010, 10:20:27 pre podne ---cheese cake uffff ja ga pravim sa ella sirom,inace se pravi sa nemasnim sirom;)ali se doda slatka pavlaka koja ima oko 30%mm na 100ml:D

--- Kraj citata ---

cheese je mmmmmmmmm...jedan od favorita  ;D

--- Citat: Pedja_Petrovic  Januar 19, 2010, 11:06:06 pre podne ---
--- Citat ---(kulen, sunke, perper....
--- Kraj citata ---

+ slaja i to adidaska...

ZIMSKE RADOSTI  :P :P :P :P

--- Kraj citata ---

Pa, bas....e, kad bi bilo i nekih letnjih radosti..nego mora da cekamo NG i njene praznike  :D

--- Citat: lara24  Januar 19, 2010, 11:49:37 pre podne ---Šampite buldožeeee pa to sam jela kao klinka :o :o ;D
E a jel vama bude kaj slabo nakon tog sveg?

--- Kraj citata ---

A ja sam mislio da si ti jos klinka..kad ono  ;)  Pa, sledeci put kad jedes junk seti se i sampita  ;)

Meni je svaki put tesko kad jedem junk, jer nemam meru u tom obroku....pred kraj jela mi bude tesko sto nema vise u tanjiru...a nakon pola sata se izvrnem na krevet jer ne mogu da disem od unete kolicine...tu sam pravo prase (da ne kazem nesto teze)  ;D ;D :D :D

--- Citat: nellle  Januar 19, 2010, 12:19:53 posle podne ---
--- Citat: The_Bulldog  Januar 19, 2010, 10:12:47 pre podne --- omiljena mi salata pohovana pecena crvena paprika u pavlaci            

--- Kraj citata ---

uhhhhh....

--- Kraj citata ---

Odlicna je, zar ne?  :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju