Ostalo > Offtopic

A ŠTA STE DANAS POJELI OD JUNK FOODA???

<< < (4/45) > >>

lara24:
Fala buldozeeeee!Sad mi je lakše  ;D,sjetit ću se da hehe al prva je na redu nutella, nisam jela nikakav šrot mjesecima čuvam se hehe.Al masno mene ne pali samo slatko..žene zna se  ;)
A naturalni šta je taj cheese cake ima to negdje recept na forumu????Već mi miriši to ime mi se sviđa,još da neku vanillu ubacim.

Naturalni:

--- Citat: lara24  Januar 19, 2010, 02:18:49 posle podne ---Fala buldozeeeee!Sad mi je lakše  ;D,sjetit ću se da hehe al prva je na redu nutella, nisam jela nikakav šrot mjesecima čuvam se hehe.Al masno mene ne pali samo slatko..žene zna se  ;)
A naturalni šta je taj cheese cake ima to negdje recept na forumu????Već mi miriši to ime mi se sviđa,još da neku vanillu ubacim.

--- Kraj citata ---
to mozes sama da napravis ja ga pravim kuci,a kad mogu ja mozes i ti:D
ella sir(ne mora bas ella ali da je nemasni sir)slatka pavlaka,limun,plazma,sos od visnje
pomesa se plazma sa malo malo margarina,malo secera u prahu i malo djusa-to je kora
umuti se slatka pavlaka,secera u prahu,i izrenda se korica limuna po ukusu,doda se sir i mesas varjacom NE MIKSEROM!!-to je fil
a od gore sos od visanja

kiza:
ja svaki dan jedem sve

Naturalni:

--- Citat: kiza  Januar 19, 2010, 03:36:00 posle podne ---ja svaki dan jedem sve

--- Kraj citata ---
ti si nas idol

lara24:

--- Citat: Naturalni  Januar 19, 2010, 02:48:08 posle podne ---
--- Citat: lara24  Januar 19, 2010, 02:18:49 posle podne ---Fala buldozeeeee!Sad mi je lakše  ;D,sjetit ću se da hehe al prva je na redu nutella, nisam jela nikakav šrot mjesecima čuvam se hehe.Al masno mene ne pali samo slatko..žene zna se  ;)

--- Kraj citata ---
to mozes sama da napravis ja ga pravim kuci,a kad mogu ja mozes i ti:D
ella sir(ne mora bas ella ali da je nemasni sir)slatka pavlaka,limun,plazma,sos od visnje
pomesa se plazma sa malo malo margarina,malo secera u prahu i malo djusa-to je kora
umuti se slatka pavlaka,secera u prahu,i izrenda se korica limuna po ukusu,doda se sir i mesas varjacom NE MIKSEROM!!-to je fil
a od gore sos od visanja

--- Kraj citata ---
Uuuu kalorijska bomba hehe. Podsjeća na tiramisu. Sviđa mi se..fil kužim a kora ne baš.Jel to hoćeš reć da zdrobim plazmu ili ju samo složim i zalijem juicom pa gore fil??Pavlaka je slatko vrhnje  pretpostavljam.Koja dobra imena svašta ću ja naučit tu :-D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju