Ostalo > Offtopic
A ŠTA STE DANAS POJELI OD JUNK FOODA???
nellle:
--- Citat: lara24 Januar 19, 2010, 06:31:45 posle podne ---
--- Citat: Naturalni Januar 19, 2010, 02:48:08 posle podne ---
--- Citat: lara24 Januar 19, 2010, 02:18:49 posle podne ---Fala buldozeeeee!Sad mi je lakše ;D,sjetit ću se da hehe al prva je na redu nutella, nisam jela nikakav šrot mjesecima čuvam se hehe.Al masno mene ne pali samo slatko..žene zna se ;)
A naturalni šta je taj cheese cake ima to negdje recept na forumu????Već mi miriši to ime mi se sviđa,još da neku vanillu ubacim.
--- Kraj citata ---
to mozes sama da napravis ja ga pravim kuci,a kad mogu ja mozes i ti:D
ella sir(ne mora bas ella ali da je nemasni sir)slatka pavlaka,limun,plazma,sos od visnje
pomesa se plazma sa malo malo margarina,malo secera u prahu i malo djusa-to je kora
umuti se slatka pavlaka,secera u prahu,i izrenda se korica limuna po ukusu,doda se sir i mesas varjacom NE MIKSEROM!!-to je fil
a od gore sos od visanja
--- Kraj citata ---
Uuuu kalorijska bomba hehe. Podsjeća na tiramisu. Sviđa mi se..fil kužim a kora ne baš.Jel to hoćeš reć da zdrobim plazmu ili ju samo složim i zalijem juicom pa gore fil??Pavlaka je slatko vrhnje pretpostavljam.Koja dobra imena svašta ću ja naučit tu :-D
--- Kraj citata ---
alo curo,batali to i nazad na dietu!!!! :D
lara24:
Ma naravno nelleeee,rotacije all the way sreća da postoji protein cake..to kad bude došlo vrijeme za take a break take a kit kat :-D :-D
CROWE:
pale palacinke sa nutelom orasima i slagommmmmmmmmmmmmmm
Donovan:
Neki dan pojeo na festi par struklja. ;D
tenssa:
Ja juche pojeo sendvicic sa suvim mesom (uz to i 200 gr pileceg)... ;D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju