Ostalo > Offtopic

PIMP/WHORE

<< < (7/11) > >>

Kekka:

--- Citat: pedjos ---VOLIM SEX I RADO GA SE SECAM HA KEKA..??..HAHHAHAHAHHAHAHAHAH
--- Kraj citata ---

Voleo bih da razumem, ali nazalost nije tako.
Molim te pojasni mi.

dulse:

--- Citat: Kekka ---Nemoj se opterecivati time sta Keka misli o tebi..  kao sto se ni Keka ne opterecuje sta ti mislish o njemu  8)

Ne mislim ja da si ti laka..   a i da mislim..  nemam nishta protiv toga..   a samim tim nemam nishta ni protiv tebe ! Ne znam zasto si me napala..  kao da sam te nesto uvredio..    ali ok .

Posto smo konstatovali da nisi laka, sad je sve ok  :lol:  :lol:  :lol:
--- Kraj citata ---

e jbg.... mislim bas si me zaje*ao ovom porukom.. onako dotukao :roll: .. ja smao ne razumem .. ako nemas nesto konstruktivno da odgovoris.. cuti... to je zlato.... mojne gluposti da pises.. tesko mi da ih citam.....

Kekka:
Vidi sad..   ? :roll:

A ja ti sinoc poslao poruku, u kojoj sam ti napisao da me ne shvatash pogresno... a ti sada tako..

Ti izgleda uopste ne razumesh shalu ili ti smeta sto sam jedini na forumu koji te "preskace" ?

Opet ti ponavljam...  moje poruke ne shvataj ozbiljno i to je sve neki vid shale..

dulse:
sada sam tek videla private message.... no to ne menja stvar.... ne bih dublje zalazila ipak.... a i ne razumem  znacenje glagola `preskakati`....
a zasto pobeze sa foruma kad ja dodjoh?? necu ti nista bre... ali bijem se dobro priznacu

Kekka:
Mislim da razumesh znacenje, ali nema veze..
Gde sam pobegao ? Ja sam ovde od 22 do 08 , nazalost.

Svaka cast sto znash da se tucesh !
Mozda ti nekad to znanje zatreba..     8)

Who Is Where:  

01: dulse > Forum    :twisted:  :wink:
02: Kekka > Forum :twisted:  :wink:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju