Ostalo > Offtopic
Свет - Кинески изазов Америци
markosmarko:
Ма не мора земљотрес,нек уђу сви,свих 1.6000000 у океан и Јапан ће бити поплављен...
Шалу на страну,зна се да су Кинези одувек најнапреднија нација,њихова култура је најстарија(да не трошимо речи о акупунктури и другим видовима древне кинеске медицине),најбројнија су нација,држава са највећом стопом економског раста у свету у последљих 10 година...Америка је данас и економски и војно број један у свету,али она слаби,из године у годину од врха иде ка дну пирамиде са великим нагибом.Прошле године је била слабија него претпрошле,и ове ће,надам се бити слабија него прошле.
--- Citat: sasacg Februar 03, 2010, 06:57:59 posle podne ---To mi je stalno islo na zivce-JA mogu da imam nuklearne rakete i JA odredjujem ko jos to moze da uradi,ako me neko ne poslusa,on me automatski ugorozava i JA cu da ga sravnim sa zemljom...
--- Kraj citata ---
"Коме закон у топузу лежи
трагови му смрде нечовјештвом"
Зато је застава коју најчешће спаљују у свету застава САД.
tenssa:
Nadam se da ce Amerika biti sravnjena sa zemljom ili nesto slichno...
Deja:
--- Citat: markosmarko Februar 03, 2010, 08:06:08 posle podne ---Ма не мора земљотрес,нек уђу сви,свих 1.6000000 у океан и Јапан ће бити поплављен...
--- Kraj citata ---
I to je mit.
--- Citat ---Шалу на страну,зна се да су Кинези одувек најнапреднија нација,њихова култура је најстарија(да не трошимо речи о акупунктури и другим видовима древне кинеске медицине),најбројнија су нација,држава са највећом стопом економског раста у свету у последљих 10 година...
--- Kraj citata ---
Ma Kinezi su p***e glupe.... jbt, najstarija civilizacija, najbrojnija nacija... i za sve to vreme nisu umeli nista sem jebenih ornamenata umeli da izmisle!
Sve sto su Kinezi "nasli" im je palo iz prirode. Nista nisu izmislili, napravili, testirali, isprobavali, kako god hoces...
Da su bili pametni, koliko ih je bre, pa mogli su da barem nesto urade na polju medicine.
A ne iskoriscavanja radne snage.
Zao mi ih je.. mislim da je ishrana presudna u tome, ali jbg, stoji da nista nisu uradili u istoriji pamecu, vec im je sve palo s' neba bukvalno!
Bolji su kao ljudi od Amerike, ali to ne znaci nista (bolji si od najgore - e bash ti hvala :D)
Pedja_Petrovic:
--- Citat ---pa mogli su da barem nesto urade na polju medicine
--- Kraj citata ---
pa kako nisu bre..imaju nama tako omiljeni chineese HGH kojeg trose ljubitelji sirom kugle ;D ;D ;D
--- Citat ---Nista nisu izmislili, napravili,
--- Kraj citata ---
kako nisu bre..sada plasiraju na trziste neki autoblil sot ce da kosta par hilj eu...4 ili 5 ;D ;D ;D ;D
--- Citat ---"Коме закон у топузу лежи
трагови му смрде нечовјештвом"
--- Kraj citata ---
ma nema...dok se veliki srbi ne umesaju nista od te price ;D ;D ;D ;D tj tok neko ne opeva neko sranje
Deja:
--- Citat: Pedja_Petrovic Februar 04, 2010, 07:06:37 pre podne ---
--- Citat ---pa mogli su da barem nesto urade na polju medicine
--- Kraj citata ---
pa kako nisu bre..imaju nama tako omiljeni chineese HGH kojeg trose ljubitelji sirom kugle ;D ;D ;D
--- Kraj citata ---
Oni su to pronasli?? Li... (leskovacko Liiiii, ne kinesko ime Lee :D)
Nego jesu to pronasli ili im je kao i ostalo palo sa neba?:)
--- Citat ---
--- Citat ---Nista nisu izmislili, napravili,
--- Kraj citata ---
kako nisu bre..sada plasiraju na trziste neki autoblil sot ce da kosta par hilj eu...4 ili 5 ;D ;D ;D ;D
--- Kraj citata ---
To su samo "izradili", nista od toga nije njihov mozak pomogao ;)
--- Citat ---ma nema...dok se veliki srbi ne umesaju nista od te price ;D ;D ;D ;D tj tok neko ne opeva neko sranje
--- Kraj citata ---
Da znas!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju