Ostalo > Offtopic

ceca's ass - new edition

<< < (15/24) > >>

natasa:
Stvarno joj se videlo dupe,moj drug je bio u prvom redu i rekao.Sad da li je celulit fotomontaza ili ne ne znam,ali vidi se i po licu i ledjima da se ugojila pa me ne bi cudilo da su prave slike.
Jeste culi da su par njih isli da dizu"protest"ispred redakcije Kurira?! :lol: Ovi ih naravno iskulirali... :roll:

Markoni:

--- Citat: natasha_bg ---@Markoni
sve sve,ali da kazes da Ceca ne zna da peva i da nema emocija dok to radi.Jel imas ti neko muzicko obrazovanje,kad tako "strucno"
pronalazis da ima glas za jednu skalu?
--- Kraj citata ---

nemam nikakvo muzicko obrazovanje kao i sto ona nema nikakvo muzicko obrazovanje i o muzici znam koliko i ona , mada ja znam da sviram klavir iako ga 5 godina nisam svirao  ali opet bi za par sati vezbanja mogao dao odsviram svoju jednu kompoziciju Dvorzaka inace moju omiljenu (nemogu da se setim tacno kako se zove ali inspiriasana je muzikom indijanaca) tako da makar toliko znam viseo od nje a ona nema pojma ni ko je Dvorzak , emocija se oseti a i vidi u izvodjenju pesme , da li si videla nekada kako cigani izvode e to je emocija  , ili vec sam pomenuo Tomu , ili mozda na prvom gledala kako izvode prave stare srpske pesme ili mozda cula izvodjenje Zorana Kalezica pesme Vinka (pivljanka) e to je emocija i da nemaju glas vidi se eto drzao sam se domena narodne muzike ako ono sto ona izvodi uopste moze da se nazove narodna muzika ili uopste muzika .

neko znanje o muzici imam ali posto je to znanje steceno pre 10 godina dosta je toga isparilo  mada ovo oko vokalnih sposobnosti Cece tj. sto sam rekao o broju skala mozda sam i lupio ali to je vise bila ironija u mom nacinu izrazavanja tj. hteo sam da kazem da Ceca nema veze sa pevanjem i sa muzikom

Johny_Bravo:

--- Citat: natasha_bg ---@Markoni
sve sve,ali da kazes da Ceca ne zna da peva i da nema emocija dok to radi.Jel imas ti neko muzicko obrazovanje,kad tako "strucno"
pronalazis da ima glas za jednu skalu?
--- Kraj citata ---

Cisto sto se tice muzickog obrazovanja.Da ga nema uopste opet ima kolko i ona.Jedino ako se pevanje ispod satora i u kavanama po magistralama ne racuna u skolu.

I da je montaza i da nije, nije bitno.Imam utisak da ljudi cim vide celebriti odma ocekuju da izgleda ko avion.Bar smo nesto pozitivno okrili, Ceca ima dupe.Ako moja ortakinja ima celulit na dupetu, nema razloga da te privilegije bude oslobodjena Ceca.

Ja   je ne volim i ne slusam, ali ne branim nikom da slusa sta oce i da misli sta oce.Ali ljudi prekinite da je idealizuje.

P.S. Sta mislite, jel Ceca nekad prdnula? Jel mirise kad ona prdne?

Vojislav:

--- Citat: Johny_Bravo ---P.S. Sta mislite, jel Ceca nekad prdnula? Jel mirise kad ona prdne?
--- Kraj citata ---

Ja sam cuo u mom selu od moge komsije, koji je dobio pouzdanu informaciju od babe njegovog prijatelja do su oni jednom bili u Zitoradji i culi kako je Ceca prdnula. Kazu da je stipalo za oci! Ali opet postoji varijanta da je to bila montaza i da je to neko pustio suzavac bacio petardu pored Cece da bi izgledalo kao da je prdnula.  :D

Johny_Bravo:

--- Citat: Vojislav ---
--- Citat: Johny_Bravo ---P.S. Sta mislite, jel Ceca nekad prdnula? Jel mirise kad ona prdne?
--- Kraj citata ---

Ja sam cuo u mom selu od moge komsije, koji je dobio pouzdanu informaciju od babe njegovog prijatelja do su oni jednom bili u Zitoradji i culi kako je Ceca prdnula. Kazu da je stipalo za oci! Ali opet postoji varijanta da je to bila montaza i da je to neko pustio suzavac bacio petardu pored Cece da bi izgledalo kao da je prdnula.  :D
--- Kraj citata ---
:D  :D  :D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju