Ostalo > Offtopic
ceca's ass - new edition
Tanja U.:
--- Citat: Vojislav ---
--- Citat: Johny_Bravo ---P.S. Sta mislite, jel Ceca nekad prdnula? Jel mirise kad ona prdne?
--- Kraj citata ---
Ja sam cuo u mom selu od moge komsije, koji je dobio pouzdanu informaciju od babe njegovog prijatelja do su oni jednom bili u Zitoradji i culi kako je Ceca prdnula. Kazu da je stipalo za oci! Ali opet postoji varijanta da je to bila montaza i da je to neko pustio suzavac bacio petardu pored Cece da bi izgledalo kao da je prdnula. :D
--- Kraj citata ---
:wav:
To care, hahahahha
Skyline:
fotomontaza,nema ona takve noge,ona je mrsavica!
natasa:
:lol: E Vojo stvarno si lik!!Moracu da te citiram na jednom forumu o ovoj temi... :greenjumpers:
Sasa Dimitrijevic:
Ma pustite zenu na miru.
U principu da zanemarimo da je ona Ceca, i da je iz Zitoradja, i da je estradna zvezda, tvrdim vam cak i da je ono njeno dupe, ona bolje izgleda od 80% svojih vrsnjakinja.
U svakom slucaju ta zena ima neku svoju harizmu u sebi, za razliku od ostalih estradno - sljastecih (nazovi) pevacica.
Ja narodnu muziku ne slusam nikada, a Cecina muzika i pesme mi ne smetaju, kao sto me iritira sva ova novokomponovana gamad u odelima sa sjajnim aplikacijama.....
Cecino dupe ili ne.... Zivela Ceca.....
Vojislav:
--- Citat: natasa ---:lol: E Vojo stvarno si lik!!Moracu da te citiram na jednom forumu o ovoj temi... :greenjumpers:
--- Kraj citata ---
\\:D/
A sad da li je ovo Cecino dupe? :bootyshake:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju