Ostalo > Offtopic

ceca's ass - new edition

<< < (16/24) > >>

Tanja U.:

--- Citat: Vojislav ---
--- Citat: Johny_Bravo ---P.S. Sta mislite, jel Ceca nekad prdnula? Jel mirise kad ona prdne?
--- Kraj citata ---

Ja sam cuo u mom selu od moge komsije, koji je dobio pouzdanu informaciju od babe njegovog prijatelja do su oni jednom bili u Zitoradji i culi kako je Ceca prdnula. Kazu da je stipalo za oci! Ali opet postoji varijanta da je to bila montaza i da je to neko pustio suzavac bacio petardu pored Cece da bi izgledalo kao da je prdnula.  :D
--- Kraj citata ---

:wav:
To care, hahahahha

Skyline:
fotomontaza,nema ona takve noge,ona je mrsavica!

natasa:
:lol: E Vojo stvarno si lik!!Moracu da te citiram na jednom forumu o ovoj temi... :greenjumpers:

Sasa Dimitrijevic:
Ma pustite zenu na miru.

U principu da zanemarimo da je ona Ceca, i da je iz Zitoradja, i da je estradna zvezda, tvrdim vam cak i da je ono njeno dupe, ona bolje izgleda od 80% svojih vrsnjakinja.

U svakom slucaju ta zena ima neku svoju harizmu u sebi, za razliku od ostalih estradno - sljastecih (nazovi) pevacica.

Ja narodnu muziku ne slusam nikada, a Cecina muzika i pesme mi ne smetaju, kao sto me iritira sva ova novokomponovana gamad u odelima sa sjajnim aplikacijama.....

Cecino dupe ili ne.... Zivela Ceca.....

Vojislav:

--- Citat: natasa ---:lol: E Vojo stvarno si lik!!Moracu da te citiram na jednom forumu o ovoj temi... :greenjumpers:
--- Kraj citata ---

\\:D/

A sad da li je ovo Cecino dupe?  :bootyshake:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju