Ostalo > Offtopic

Podbradak

<< < (4/10) > >>

Pedja_Petrovic:
uffffffffffffffffffff

Bane_NS:

--- Citat: pedjos ---uffffffffffffffffffff
--- Kraj citata ---

haha, neka sparina danas jel da  :D

bcalic:
humor na sve strane ....ni jedna tema a da se slatko ne nasmejem  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

mora da je so ''vezao'' vodu   .....
 :roll:  :roll:  :roll:

ma postavi sliku da vidimo tu izraslinu/....... :wink:

laracroft:
E OVAKO,

DRAGI MODERATORI,NAJISKUSNIJI,ITD....I SVI OSTALI;

MISLIM DA NISTE FER;U PRAVU STE MOZDA JE TO TOTALNA GLUPOST ZA KREATIN,ILI NAJBOLJI VIC KOJI STE CULI,ALI KO JE MALO DETALJNIJE CITAO NJEGOVU PORUKU,PRIMETIO BI JEDNU STVAR

A TO JE DA DECKO RADI,RADI,I IMA OZBIJLAN PROBLEM,DA JE ZNAO SAM DA GA RESI NE BI SE VAMA OBRATIO;PODBRADAK JE NESTO STO SVAKOM SMETA.....I JEDINO STO MU JE PALO NA PAMET DA JE I TO JE ISTO TESKO PRIZNATI DA JE POGRESNO KORISTIO KREATIN!!!!!!

IPAK MNOGI NE PRIZNAJU DA POGRESNO KORISTE ILI KOMBINUJU SVE TE STVARCICE;

UMESTO DA GA ISMEVATE AJMO DA CUJEMO LJUDE KOJI ZNAJU;KOJI PRAVILNO KORISTE ILI KOJI ZNAJU KONTRAINDIKACIJE;

A AKO NEMA SANSE DA JE OD TOGA DAJTE RECITE MU STA DA RADI;AKO SVAKOG CLANA OVAKO SACEKATE NIJE NI CUDO STO NAM JE FORUM OVAKAV!!!!!!!

PEDJOS JA TEBE GOTIVIM NEMA STA ,ALI BAS ZATO STO IMAM VISOKO MILSJENJE O TVOM ZNANJU,KAKAV JE TO ODGOVOR UFFFFFFFFFF!!!!!!!

MOZDA TI JE OVO NE ZNAM KOJI VEC SLUCAJ NA KOJI ODGOVARAS,ALI ZAR NISTE I ZATO TU?
BOLJE ON KOJI PITA ZA SAVET NEGO OVI STO PAMETUJU,I PITANJE JE VREMENA KAD CE I ONI DA SE UPROPASTE ZATO STO MISLE DA SVE ZNAJU!!!!!!!

ONO STO JA KAO LAIK ZNAM O TOME;
PODBRADAK NARAVNO KAD SE UGOJIS,PROPRATNA REAKCIJA NA LICU!!!

MADA KOD NEKIH LJUDI KAD NAGLO SMRSAJU,TA DEO KOZE OSTANE DA VISI ,KOD ZENA CESTO STOMAK,PA UZ DIJETU MORA I DA SE VEZBA!!!!!

AKO JE PODBRADAK NADUVEN A TI SI MRSAV ILI DOBRO GRADJEN,NEKA TI SE URADE HORMONI!!!!! TSH,T3,T4 STITNA ZLEZDA ZA SVAKI SLUCAJ!!!!

NIJE TO SKUPO!!!!!I AKO MOZES POSWALJI ILI OKACI SLIKU DA POLGEDAMO,AKO IMA NEPRIRODNOG U IZLGEDU ONDA CEMO VIDETI DALJE ZA POMOC;ALI VEC JE NEPRIRODNA CINJENICA DA SI OK ISTRENIRAN ZNACI NISI DEBEO A IMAS MASNI PODVALJAK!!!!!!

natasa:
E dobro si rekla Laro.Ovde je cesto da kad neki "forumski baja" da "odobrenje" da je tema glupa onda se ostali nikogovici utrkuju ko ce vise da ismeje temu. :evil: Svaka cast izuzecima koji se uvek trude da pomognu.Pa samo ja kad se setim kakve sam nebuloze pitala kad sam prvi put dosla... :oops:
Moja drugarica isto ima taj problem sa podbratkom-devojka je vitka,nema ni gram sala,bavi se folklorom od malena ali je u faci"debela". :?  :( Jedna nasa ortakinja je rekla da ce joj pomoci "vezbe" tipa da izgovara dugo "X",ali sad koliko je to tacno... :?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju