Ostalo > Offtopic
Podbradak
natasa:
--- Citat: pedjos ---jer nisi ti ovde moderator nego ima tu baja koje ce da vode racuna o tome umesto tebe..
--- Kraj citata ---
8O Dakle nemam pojma kakve ovo veze ima sa bilo cim sto sam ja rekla... :?
Pedja_Petrovic:
--- Citat: natasa ---
--- Citat: pedjos ---jer nisi ti ovde moderator nego ima tu baja koje ce da vode racuna o tome umesto tebe..
--- Kraj citata ---
8O Dakle nemam pojma kakve ovo veze ima sa bilo cim sto sam ja rekla... :?
--- Kraj citata ---
..pa ima veze je sam jteo da kzem da ima ovde ko ce da vodi racuna o tome o tome sta se desava na forumu..
svka pomoc je dobro dosla ali ne u smislu kada nema pametnijeg posla hajde malo da kopamo po stari m postvima.
pa tema podbraddka je stavljena ko zna kada i sada ste nasle za shodno da raxvijamo teriju o tome...
ja stvarno nemam pojma do kuda ce ovo da ide..ali nece jos dugo jerl mislim da ima mnogo zanimljvijih tema od rasrpvaljanja jel je jod uzork ili kreatin necijem podbradku..
dakle jos jednom.....tema je toliko glupa da boli i sama pomisao na nju..i ne vidim ni jedan jedini razlog zasto je bilo ko sve skupa samnom u opste odgovrio i pogledao taj topic...
katastrofa
Bane_NS:
--- Citat: Nico ---Ja imam jednu veliku muku, zove se PODBRADAK (nastao usled preteranog i nepravilnog koriscenja koriscenja kreatina).
--- Kraj citata ---
A OVO JE GLUPOST.
P:
Ja mislim da je ova rasprava ovde totalno nepotrebna... ne razumem sta pokusavate da kazete...
A i ti pedjos, nemas brate potrebe nikome da se pravdas ovde...
Ja sam dugo moderator na onom forumu "mom" i kakve sam ja sve nebuloze citao i sa kakvim ljudima sam imao posla... ma sve po kratkom postupku i gotova stvar...
Aj, pozdrav ;)
Pedja_Petrovic:
ja neznam jel ja moram ovde da crtam nekome po 1000 puta...
ali izlgeda da neci vise da crtam nego cu ovako glupo postove od sad apcoeti da brisem a ti draga natasa onda to nazovi TERORIZMOM..
jops jednom...momak da je hteo mogao je da nadje odgovvr kakav je god hteo...po 1000 put ai na 75 0000 mesta..
ali ne..on je otvrio nesto sto 99% frouam samtra glupsoti i samo 1% posto smatra da neko momka jase i ismeva..
licmno..i ja bih voleo da mene neko ismeje kada bi otsiao na foprum za nukleranu biologiju i pitao jel se atomi cepaju cekicem ili mogu i u mikseru..
ovo je slicno..
dakle....larra....nije stvar pomoci...nego kako neko jednom davno rece...
na glupo pitanje mora da bude jos gluplji odgovr da bi prirodna ravonoteza bila zadovljena...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju