Ostalo > Offtopic

Podbradak

<< < (9/10) > >>

H2SO4:
Boris Calic za gradonacelnika!

Pedja_Petrovic:

--- Citat: bcalic ---off topic
@za one koji misle da sam nekog jahao :
hehehe sad cu ja sa nekim ko nikad nije izasao iz off topic-a na bilderskom forumu da se raspravljam o kalijum-natrijum pumpi,uticaju natrijuma na retenciju vode....i slicne stvari ...ma ne pada mi napamet....
kad naucite jos neke stvari ..objasnicu vam zasto je : (citat)  ... u kuhinjskoj soli, a to izbegavam isto u sirokom luku, posto so izaziva vezivanje vode.
Zajebana stvar.''/// mnogo velika glupost (osim ako nema zdravstvenih problema i mora smanjiti unos NaCl i natrijuma upste ili ako nije takmicar u zavrsnoj fazi priprema ) za najobicnijeg vezbaca ova cinjenica predstavlja glupost!!! nisam ni spomenuo podbradak niti kreatin.....
----e da jos jedna stvar: ne treba neki formaski baja da napadne nekog da bi ga ja posle popljuvao ..nisam ja takav , mogu ja to sam ...i slobodno cu snositi sankcije za tako nesto (ban) .....
pozdrav

Podbradak

nico sorry  ako sam te uvredio..al lupio si glupost.....slobodno soli hranu i jedi so umereno (nemoj samo da preterujes) ...osim ako nemas problema sa krvnim pritiskom ili sl....so ne moze znacajno da utice na velicinu podbradka...care,najbolje bi bilo da postavis sliku i ako je veliko,boli,i imas probleme sa pokretanjem vilice odi do lekara....kao sto su ti mnogi rekli to je verovatno zato sto si se malo ''zamastio''//
pozdrav
Boris Calic (covek koji ne jase druge)
--- Kraj citata ---
.....

amen

MR.BIG:
Ipak mislim da je moguce razviti podbradak upotrebom kreatina, i podocnjake isto tako  :D

Milan_NYC:

--- Citat: MR.BIG ---Ipak mislim da je moguce razviti podbradak upotrebom kreatina, i podocnjake isto tako  :D
--- Kraj citata ---

da... ako oces da nabildujes podocnjake i podbradak mislim da moras da treniras kreatin i vodu bar 2-3 puta nedeljno... bitna je dobra forma. ;)

MA SAMO STABILNO !!!!

natasa:

--- Citat: bcalic ---off topic
@za one koji misle da sam nekog jahao :
hehehe sad cu ja sa nekim ko nikad nije izasao iz off topic-a na bilderskom forumu da se raspravljam o kalijum-natrijum pumpi,uticaju natrijuma na retenciju vode....i slicne stvari ...ma ne pada mi napamet....
--- Kraj citata ---

Slusaj sad,jer necu vise da se javljam na ovakve provokacije:Ti si procitao sta su pravi strucnjaci napisali na ovom forumu i sad mislis da si popio svu pamet sveta.Preseravas se na BB temama i to kao tebi daje pravo da mene prozivas da ne izlazim iz offtopica-ako ne ostavljam postove ne znaci da ih ne citam.Veruj mi da bi mi vise odgovaralo da se sad raspravljam s Pedjosom o steroidima nego o necijem podbratku. :roll: Ali ima vremena,ja sam ovde da ucim pa da posle mogu da kazem nesto korisno a ne da se po svaku cenu trpam u teme u koje se ne razumem-ovo se izmedju ostalog odnosi na tebe.
Tvoje obracanje ovom decku u sadasnjem postu i u onom proslom se veoma razlikuje,sto je u stvari i poenta ove price,ali ti to izgleda neces da shvatis jer ti vise odgovara da meni solis pamet.
Sto se mene tice,na ovu temu stavljam tacku.Ako smo posle svih ovih postova ja i dalje pri svom a vi pri svom misljenju nema vise smisla da se raspravljamo i da mlatimo praznu slamu.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju