X3M Forum
   Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Avgust 01, 2010, 03:08:06 am *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?
X-Fitness X-Sports
Vesti: Obavezno pročitajte Pravilnik X3M Foruma pre slanja poruka!

Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: Potreban program treniranja  (Pročitano 414 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
superme
Član
*
Van mreže Van mreže

« poslato: Mart 07, 2010, 04:05:55 pm »

Imam 16 godina , visok sam 1.84 , tezak oko 67kila tako nesto , treniram taekwondo oko 4-5 mjeseci , trening 2 puta tjedno , i sada sam odlucio da kuci nesto malo vjezbam. Zelim da dobijem trbusne misice kao ove na slici http://blog.ediets.com/health-fitness-men/uploaded_images/man_abs_RF-737188.JPG  znaci ne pretjerano trbusnih nego tako umjereno nesto , i naravno na jacini tjela. Znaci trebam neki program dnevnog treninga za trbusne misice , izdrzljivost i jacinu tjela , nesto sto mogu i kuci radit vjezbe i uz taj trening da napisete i potrebnu ishranu za to. Jer zelim dobit malo i na debljini oko 3-4 kila jer sam tezak eto samo oko 67kila naa visinu 1.84
Nemojte govorit procitaj tu i tu temu , jer sam cito , ali neznam koja meni ishrana treba i koji potreban trening. Zato vas molim da ovdje napisete sve potrebno sto sam naveo gore.
Sačuvana
tunas
Lightweight Member
Van mreže Van mreže

You can talk the talk but can you walk the walk?!

« Odgovor #1 poslato: Mart 07, 2010, 06:07:53 pm »

pazi druze, ne postoji nikakav poseban trening i ishrana za tebe, treba samo da se drzis nekih osnova. znaci da povecas obroke na 5-6 dnevno, u svakom obroku da imas proteine i UH, osim u zadnjem obroku, tu samo proteine. sto se tice treninga kuci, bices dosta ogranicen sa vezbama i moraces dobro da improvizujes ali ako si vec tako odlucio, imas zgibove, sklekove, propadanja, cucnjeve, iskorake, podizanja na prste...cista monotonija veruj mi, dugo godina sam to radio.
Sačuvana
tunas
Lightweight Member
Van mreže Van mreže

You can talk the talk but can you walk the walk?!

« Odgovor #2 poslato: Mart 07, 2010, 06:11:02 pm »

i da, zaboravih na trbusnjake. nije valjda da ne znas kakve sve trbusnjake mozes raditi? pa tu bar ima za izmisljat'
Sačuvana
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na:  

The Nutrition Shop X3M GYM The Nutrition Shop
Extreme Photographer Predrag Petrović