Ostalo > Offtopic

Poplava u Zajecaru - hans

<< < (3/11) > >>

Polomac:
Strasno,na zalost.Bilo sta reci nakon svega.............................

Mihajlovic_Nenad-HANS:
DA LJUDI OVO JE INACE MOJA KUCA I MOJA TERETANA  STETA JE OGROMNA U SAMOJ TERETANI KAO I U MOJIM SOBAMA GDE SAM INACE ZIVEO SA MOJOM GAGOM ( ZENOM ) VISINA VODE DOSTIZALA JE 1M 70 CM TERETANA JE SKROZ UNISTENA KAO I SOBE I  NEKE OD STVARI ,STO SE TICE NADOKNADEOPSTINA JE OBEZBEDILA PO 30 000 DIN . TAMAN DA POKRPIM LAMINAT ZA JEDNU SOBU KATASTROFA I TO JE PITANJE DA LI CU I TO UOPSTE DOBITI  .

Mihajlovic_Nenad-HANS:

--- Citat: marelli  Mart 09, 2010, 10:01:12 pre podne ---Hans, jesi li i ti imao tu nesrecu da te poplavi TImok?

--- Kraj citata ---

RAZVALILOME DO KOSKE

Mihajlovic_Nenad-HANS:

--- Citat: Stojke11  Mart 09, 2010, 01:38:54 posle podne ---U bre brate, kakvo sranje, bas velika steta!Nisam siguran kako to vec ide ali mislim da bi trebao da dobijes neku nadoknadu od Opstine, trebalo bi da postoji budzet za elementarne nepogode koji bi trebao da nadoknadi stetu!
P.S. Dolazim u petak u ZA pa ce da se vidimo!

--- Kraj citata ---

vazi  Sale javi se pa cemo se videti

Mihajlovic_Nenad-HANS:

--- Citat: Dionis  Mart 09, 2010, 02:04:50 posle podne ---to ne daje osiguranje nego drzava. mada i ja mislim da na zalost od te price nema nista.samo kenjaju o tome dok traje cim se zavrsi ta poplava zaborave te ljude.

--- Kraj citata ---

tu si druze u pravu evo sve manje i manje  pricaju a vestima o samoj polavi i steti koja je naneta nama smrtnicima

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju