Ostalo > Offtopic
Poplava u Zajecaru - hans
Stojke11:
U bre brate, kakvo sranje, bas velika steta!Nisam siguran kako to vec ide ali mislim da bi trebao da dobijes neku nadoknadu od Opstine, trebalo bi da postoji budzet za elementarne nepogode koji bi trebao da nadoknadi stetu!
P.S. Dolazim u petak u ZA pa ce da se vidimo!
Pedja_Petrovic:
--- Citat ---ali mislim da bi trebao da dobijes neku nadoknadu od Opstine, trebalo bi da postoji budzet
--- Kraj citata ---
ma dobiti ce onu stvar od ove drzave
negde sam cuo na tv da je za dobio oko valjda 7 miliona dinara ako se dobro secam
ovoa njegova steta je skoro toliko..dobro..mozda malo preterujem,ali ono sto dobije nece mu biti dovljno ni da istera vlagu od vode a ne da obnovi celu pricu...
bojim se da je na zalost tako kako sam rekao
Spartak:
Kuca ako je gradjena blizu rijeke, osiguranje nikad nece pokriti stetu nastalu od iste
Dionis:
to ne daje osiguranje nego drzava. mada i ja mislim da na zalost od te price nema nista.samo kenjaju o tome dok traje cim se zavrsi ta poplava zaborave te ljude.
Milan Valjevic:
Velike stete su nanete mnogim kucama, daj boze da se sve to isplati ovim nasim napacenim sugradjanima,dosta je ljudi priteklo u pomoc,sto finansijski sto fizicki .
Akciji pomoći poplavljenima priključio se i zaječarski Sportski savez. Za novčane priloge postavljeni su drveni sandučići u prostorijama Sportskog saveza u Hajduk Veljkovoj 5 i u ulici Vojvode Mišića 13 u sali bivšeg društva “Partizan”. Zaposleni u Sportskom savezu odvojiće za poplavljene deo februarske zarade, a poziv za učešće u akciji odnosi se na plaćena lica u klubovima i predstavnicima klubova koji su zaposleni u preduzećima i ustanovama. Za proleće se planira organizacija dobrotvornih turnira na Popovoj plaži a u toku su pregovori sa nadležnim ministarstvima da kros RTS-a, koji bude održan u Zaječaru, ima humanitarni karakter.
Povodom teške situacije u kojoj se našao grad Zaječar pogođen poplavama, koje nisu zabeležene u istoriji grada, apelu za pomoć su se odazvale i bratske opštine i gradovi iz inostranstva. Tako je naš bratski grad Monfalkone / Italija / na čelu sa gradonačelnikom Đanfrankom Picolitom organizovao prikupljanje pomoći za Zaječar koju će činiti kako finansijska sredstva tako i sredstva za higijenu, garderoba, obuća, ćebad, posteljina i sve ono što će pomoći porodicama koje su pretrpele štetu. Takođe smo obavešteni da je naša pobratimljena opština iz Slovenije - Tržič, sa kojom ove godine obeležavamo trideset godina od bratimljenja, donela odluku da na račun koji je otvoren za pomoć ugroženima od poplava uplati 4.000,00 eura pomoći i da će organizovati prikupljanje sredstava za higijenu, ćebad, gardarobu i ostalih stvari koje će biti upućene najugroženijima u ovim poplavama.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju