Multimedia > Slike/Muškarci
BRANCH WARREN
VeljaP:
tesko da Branch netrenira HC....
dame_3:
treba ih posmatrati kao profesionalce koji zive od BB. to da li je nekome odvratno ili ne, to je opet stvar subjektivnosti.
meni takodjer su ljepse izgledali shawn, vince, flex, benfatto, labrada, ali sport je evoluirao (mozda malo u pogresnom
pravcu) i mislim da ce se bodybuilderi na pro sceni samo jos vise povecavati. ja zato lijepo upalim neki dvdrip olympije
sa kraja 80-tih i pocetka 90-tih i uopste se ne zamaram pitanjem "kud' nestadose simetrija i sklad" .
Thor_ZR:
Pa pošto su svi na vrhunskom nivou potpuno odrani, sa minimalnim BF, onda im jedino preostaje da se povećevaju unedogled da bi bili bolji od protivnika...A to je glupo. Možda je bodibilding doživeo svoj vrhunac što se tiče proporcija i estetike osamdesetih godina? hm, sad za koju godinu će naučnici izmisliti još jače lekove koji će omogućiti da obim bicepsa bude 70 cm a noge 100 cm...i to će da se traži onda na takmičenjima? pffff
sleepy:
pa davno je ovo prestalo da bude body building i pretvorilo se u freak show
nemaju veze sa prirodnim izgledom...vec samo da su sto veci...a znamo da to ne moze prirodno i na kraju ispadne da se takmice proizvodjaci suplementacije i farmaceutske kuce..
VeljaP:
--- Citat: sleepy Avgust 07, 2011, 04:11:23 posle podne ---pa davno je ovo prestalo da bude body building i pretvorilo se u freak show
nemaju veze sa prirodnim izgledom...vec samo da su sto veci...a znamo da to ne moze prirodno i na kraju ispadne da se takmice proizvodjaci suplementacije i farmaceutske kuce..
--- Kraj citata ---
u tome da nadju najboljeg respondera...
jbg....sveta nam kinta i njegovo visocanstvo profit
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju