Ostalo > Offtopic
PRIJEMNI OMG
dulse:
dragi Markoni... skills je nesto sto se ceni.. ne diploma.. ako ne odradjujes posao dzaba ti decko sve... ako pricamo naravno o zivotu izvan Srbije...
ovde je to drugacije.. ako ne znas ljude dzaba ti sve... stoga napisite svi gde ko radi cime se bavi.. pa da zaposlimo jedni druge... hehhe
bajic:
Hoces li da radis u vojski, fin posao bi ti bio bila bi uvek okruzena muskarcima, i morala bi da vices razumem cak i kad ne razumes.......
Ne moras da razmisljas drugi to rade za tebe, a ako pokusas auuuuu katastrofa.
Uradis obaveze na jedan nacin a pitaju te sto nisi drukcije, uradis drukcije, pitaju te sto si tako uradio....... :evil:
Super posao....da popizdis
dulse:
uu sto to bi mi to odgovaralo.. kao prvo frajeri oko mene ne moz` bolje... volim da gazdujem to mi u krvi ... i volim da sam uvek upravu.... hahahah kako se nahvalih jadna mi majka... kako sam se nadala dobro sam se udala
dr_rapid:
Sad da vama nesto Rapid kaze iz prakse... kao posmatrac ;)
Ekonomiju, bez uvrede za ostale ekonomicare smatram uzasom od faksa...
Zasto?
Pa, moja fina mama je dipl.ecc, ima svoju knjigovodstvenu firmu od mislim 90 i neke, ne znam tacno, pa je posle 2000 polozila za procijenitelja, a danas je ovlasteni revizor... Sve to fino zvuci ali... jedno veliko ali... Kod nas se zakoni menjaju kako ko da izvinete od politicara prne... I tako moja lepa mama svake sedmice, cesto je vidim svako vece cita jebeni 'Sluzbeni Glasnik RS', jer mudonje menjaju stvari kako im se cefne, a ona da bi bila prva mora da bude upucena... I tako stalno... nekad mi kad setim takvih scena kako stalno cita ta sranja dodje da placem... prodje joj zivot na idiote...Sad su neke glasine prisutne da bi bio ovlasteni revizor moras svake godine polagati za vec polozeno... ajmo dakle i ono malo pametnih ljudi da guzimo do kraja...
Dok, sa starim totalno druga prica... Tehnicki direktor u elektrodistribuciji... Njega niko, ama bas niko nezajebava... Zasto: Maxwell-ove jednacine se ne menju... niti ce biti menjane... nema izmisljanja tople vode u prirodnim naukama... voda kljuca na 100° i tacka...
I sad mi jedino nije jasno sto masa ljudi bezi od Tehnike, Matematike... jest da traze guze i rada... ali se isplati...
Pozzzz
accountkiller99:
--- Citat: cupa ---Uvek kad se pomene privatni faks setim se neke dalje sestre, isli smo u isto odeljenje, jedva je bila vrlo dobra u osnovnoj. Devojka je posle zavrsila nekako ekonomsku, i upisala megatrend. Proslo leto se sretnemo i malo o faksu i pita me ona sta sam uradio, ja kazem fali mi jedan za uslov. Tek ce ti na to ona " ja sam ocistila godinu u junu, bas sam ucila i super je na faksu", bas tim recima. Sta reci posle na to? Ja bih na njenom mestu cutao, ona se ponosi time... Naravno zna se kojih je mogucnosti neko ko je u osnovnoj bio jedva vrlo dobar, to sve govori...
--- Kraj citata ---
Sta bre koj' qrac govori?!? :x Ja sam u osnovnoj i srednjoj stalno bio dobar i vr.dobar, jer nisam ucio. Bolelo me uvo jednostavno, ali sam i pored te dvojke (2) iz matematike isao na takmicenja, potpuno nespreman, pa sam kidao. Sada sam na PMFu (Prirodno-matematicki fakultet) koji je takodje drzavni, pa se ne zalim, a Boga mi i dalje ne ucim nesto mnogo.
Analiza I, Algebra I, Analiticka geometrija, Matematicka logika i skupovi, Diskretna matematika, Racunarstvo I. Od nas stotinak, do sada je sve ispite dalo samo nas sestoro (ostala jos samo Analiticka geometrija, jer jos nije bila). Osamdesetak je dalo samo Racunarstvo I, a ostali nista. Ne znam sto tol'ko ljude ineteresuje "Sta si imao u srednjoj iz toga i toga...?"? :roll: Nema ni jednog SMovca (Specijalno matematicko odeljenje) koji je isao u Gimnaziju, a da me nije pitao sta sam imao iz matematike! :roll: Cim sam im rekao da sam uglavnom imao dva (2), a u nekim razredima tri (3), odmah me gledaju k'o da sam neki izgubljen slucaj! :roll: :x Sada svi ti SMovci, koji su oduvek ucili k'o sumanuti, ne vide svetlost dana, jer su zatvoreni u sobama i pokusavaju da makar doguraju do uslova za sledecu godinu! :twisted: Ako, ako... Bas volim. Meni ide, njima ne. :P Tako im i treba kad su debili. Sada misle da je meni radila neka veza, al' neka misle sta hoce, boli me uvo. Ponekad imas utisak da nece cak ni da pricaju sa tobom, jer su ti ocene u srednjoj i osnovnoj bile slabe! :roll: :x Mnogo me nerviraju takvi ljudi! Jos kad vidim neke da ti na osnovu ocena iz skole "odmeraravaju IQ... pa dodje mi da ih ubijem...! :x
Sto se tvoje drugarice tice, neka je na Megatrendu i svaka joj cast, neka pici samo...! Pa sta onda ako je imala slabe ocene u srednjoj i u osnovnoj?!? Pa nije mogla da prodje na tom faksu ako nije ucila (iako je privatni faks), osim ako nema neku vezu ili nesto sl.... Na tim privatnim fakultetima barem nema nazadovanja k'o na drzavnim. :roll: OK, na PMFu je malo drugacije, jer nema staro/novo u matematici.
Ovo sam manje/vise napisao i iz nekog kompleksa ili nazovite to kako god hocete, jer sam po nekad imao probleme (ne bukvalno probleme...) sa nekim osobama kad znaju da imam lose ocene u skoli. Na primer, sa nekom sam devojcicom koja mi se svidja, a kad sazna za ocene ode sve u qrac...! :roll: :x Sada i ne zalim toliko sto nisam imao Bog zna kakve ocene u skoli, jer mi je lakse da vidim kakvih sve ljudi ima itd....
--- Citat: cupa ---Naravno zna se kojih je mogucnosti neko ko je u osnovnoj bio jedva vrlo dobar, to sve govori...
--- Kraj citata ---
:lol: Ma daj molim te! :roll: Nista bre to ne govori!
Odo' ja polako u offtopic :D , al' ajd' malo prosipanja mudrosti za tvoju drugaricu. Meni malte ne, svakodnevno pomaze:
Buducnost pripada onima koji veruju u lepotu svojih snova. :wink:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju