Ostalo > Offtopic
PRIJEMNI OMG
accountkiller99:
--- Citat: BrokeBody ---
--- Citat: munja877 ---sta da radim ako se ne daj boze ne upisem????
--- Kraj citata ---
Dizi vecine tezine sinko! Izbaci to iz sebe! :D :twisted:
mala shala :)
--- Kraj citata ---
:lol: Gle' sta napisah! :lol: "vecine tezine" Ma nema veze, bitno je da se mi razumemo! :lol:
Vojislav:
--- Citat: laracroft ---brate kada je vama pposlednji put na drzavnom dosao neki strani predavac?
--- Kraj citata ---
Pa evo ja sam na drzavnom elektrotehnickom fakultetu i mogu ti reci da kod nas redovno dolaze strani predavaci, ali njihova predavanja nisu obavezna za posecivanje, vec samo ko zeli da cuje sta je trenutno aktuelno iz nase struke u svetu moze da dodje i da to slusa. Takodje, mnogi moji profesori su predavali na najprestiznijim fakultetimama u svetu, na najpriznatijim koledzima u Americi, a neki su doktorirali na tim fakultetima, pa su opet dosli da budu redovni profesori na mom fakultetu, tako da ja verujem da necu steci manje znanja nego ljudi na privatnim fakultetima, a i mladji brat ('84) koji je vec dao uslov za cetvrtu godinu na ekonomskom fakultetu (drzavnom) u Beogradu, ne znam sto bi se prebacivao na privatni i placao skolarinu i sl. kad sam moze da zavrsava drzavni fakultet i da ima dom, menzu, kredit i da bude na budzetu drzave.
weasel:
--- Citat: dulse ---
--- Citat: dr_rapid ---P.S. Dulse, znam da tebe ne zadovoljavaju sitne stvari :twisted: :twisted: :twisted: :D
--- Kraj citata ---
sex mi je zabranjena tema nazalost :cry:
--- Kraj citata ---
malo vise od 2100 dans u 3 kad je zavrseno prijavljivanje
bar su mi tako rekli
laracroft:
dulse ja smao kazem da mi je super ali sam przoivela jedan tezak drzavni fax i znam razliku,ja milsim da nigde nije lako ali ne trpim ni da seru kad jos nisu ni upisali nista.
drugo i privatnih imas ko govana,pa ne bi ni moji dozvolili da idem na fax koji nista ne valja,nema dozvolu kao m,nogi neki no name.
samo milsim da nije ni resenje da 24casa dnevno samo ucis i ne vidis nista okolo.opet kazem bila sam na obe strane,znam kako je ziveti u domu,kad si iz drugog grada,a znam i da jemnogo njih blam da priznaju da im je teski,ili ne ide ili da su pali ispit.
sto se finansija tice ako nisi na budzetu,knjige tj.kopije isto nisu bas jeftine,nekad moras i original plus skolarina.
na megatr.ako imas prosek od 9.5pa navise ne placas skolarinu,a za brucose prvih 10na listi ne placa skolarinu .
e sad na mom smeru prosle godine su samo moje 3drugarice to ostvarile.ove godine jos ja i neki decko.
tako da po molbama za stipendiju se vidi da nije ni prineti to sto se prica da se olako dobijaju 10ke jer na mom smeru nas ima 300po godini.samo 3je steklo visok prosek,a 2godina je puno teza pa ne znam .
munjo:kada se prijavljujes onda polazes za svaki slucaj na 2faxa ako negde ne upadnes da odes na drugi.
pa ako ne upadnes bices u samof.
dulse:
ma OK Laro. samo ne znam kako si znala da Megatrend nije sranje pre nego si ga upisala.... moja poenta je mojne da pljujes po bilo kojim fakultetima dok sama ne vidis kakvi su... nema ljutnje nadam se
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju