Ostalo > Offtopic
PRIJEMNI OMG
dulse:
--- Citat: munja877 ---
--- Citat: dulse ---
--- Citat: munja877 ---@h2so4
pa mogao si da upises odmah DIREKTORSKI fakultet.....
@lara...
a koji to fax ima slican prijemni sa ekonomijom
--- Kraj citata ---
ja bih prvo malo srpski prelistala.. nemoj da se ljutis buduci akademski gradjaninu
--- Kraj citata ---
zasto
"slican sa ekonomijom"=> slican sa prijemnim ispitom ekonomskog fakulteta
:roll:
--- Kraj citata ---
tesko se tu instrumental uklapa munjo
H2SO4:
--- Citat: H2SO4 ---alo drugari, nema problema samo vi uchite, a ja cu vas sve zaposlit ako postanem neki direktor. sad ne mozete rec da nemate vezu. evo reseno je sve, samo se malo strpite dok zavrsim ovo.
--- Kraj citata ---
za mene rezervisi nesto tipa zamenik direktora ili sl.. nekako mi takve funkcije leze
--- Kraj citata ---
zamjenica wc chistachice? moze to? znaci trebas se samo malo dokazat i odma ces da napredujes,obecavam ti. razmisli pa javi ...
dulse:
--- Citat: H2SO4 ---
--- Citat: H2SO4 ---alo drugari, nema problema samo vi uchite, a ja cu vas sve zaposlit ako postanem neki direktor. sad ne mozete rec da nemate vezu. evo reseno je sve, samo se malo strpite dok zavrsim ovo.
--- Kraj citata ---
za mene rezervisi nesto tipa zamenik direktora ili sl.. nekako mi takve funkcije leze
--- Kraj citata ---
zamjenica wc chistachice? moze to? znaci trebas se samo malo dokazat i odma ces da napredujes,obecavam ti. razmisli pa javi ...
--- Kraj citata ---
i neiscrpni humor ima negde granice ocigledno :roll:
weasel:
--- Citat: t1000 ---Ja vec dve godine studiram pranje casa u sanku i brzinsko nosenje gajbi do magacina. :D
Ljudi,sta vam je?Danas se najvise ceni fizicki rad,kakvi papiri,diplome...Joooooooj! :twisted: Tito je umro,Sloba je umro...Mora da se radi! :roll:
--- Kraj citata ---
Pa to samo kod nas i tita moze da automehanicar ima vecu platu od doktora nauka ;)
H2SO4:
sve po zasluzi...
a da se ja pitam pojedinim profesorima bih skratio i ono malo plate
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju