Ostalo > Offtopic

ZA BACKO PALANCANE

<< < (21/31) > >>

DB9:
osnovi psihologije mase- vecina mase ce se ponasati kao i najgluplji pojedinac...

nickey:

--- Citat: DB9  Maj 30, 2010, 04:39:38 posle podne ---osnovi psihologije mase- vecina mase ce se ponasati kao i najgluplji pojedinac...

--- Kraj citata ---

Hah...

Jel ne mozes Pedja da bacis neki flejm na njega i da se povuce podvijenog repa?

Pedja_Petrovic:

--- Citat: DB9  Maj 30, 2010, 04:39:38 posle podne ---osnovi psihologije mase- vecina mase ce se ponasati kao i najgluplji pojedinac...

--- Kraj citata ---

OVO JE NAJVECI RPOBLEM
BRAVO!!

Pedja_Petrovic:

--- Citat ---Jel ne mozes Pedja da bacis neki flejm na njega i da se povuce podvijenog repa?
--- Kraj citata ---

SA LJUDSKOM GLUPOSTI SE JAKO TESKO BORITI I NOSTITI
ali meni to nije rpoblem
onaj ko je dovljno glup i npr uzme talbete kreatina za ogromnu masu ili shootgun da skida stomak i dobija grudi i ruke neka ostane tamo i neka bude glup sebi i njemu..takvi me ne zaniamju niti mi trebaju.
ovde je rpoblem u tome sto sada pored gluposti na koje sam oguglao krece sranje PO MENI I MOJIM REZULTATIMA a to dopustiti necu.
jer koliko god mene neko voleo ili ne voelo ja sam tu i ja sam taj i iza sebe imam te i te reuzlatete
za nekoga nista za mene dosta-to nije upitino niti se pric ao tome ali da neko kaze.MA GDE SE ON TAKMICIO I KADA e to je vec zadiranje u neke mnogo teze stvari
ja sam zdravlje izgiubio zbog takmicnje ai ovog sporta,pa sve i da sam ceo zivot bio zadnji na sve i jednom takmicenju imam do sada 90 izlazaka na BINU
da sam se samo namazao 90 puta sa kremom za takcmienje to je za postivanje i da sam uradio puenjenj i praznjenje 90 puta..a ne.......

sleepy:
Imas jedan veliki problem. Ti si uspesan BB koji je radio na sebi. Ovi new age gym boys (kako ih ja zovem...pun mi ih i kraj i qrac) su odlucili da za mesec dana postignu nesto sto je neko pravio godinama pisajuci krv i znoj. E sad kad ode on kod nekog prevaranta i pita kako je jedan Pedja postao sta je postao taj ce odmah da se posere po tebi i da kaze da si niko i nista i da proba da mu uvali suplemente (ne razumem se u njih ne koristim) i da mu napuni glavu idejama kako je samo to dovoljno da pije da bude super. Nece mu ispricati da mora da promeni zivot, ishranu, da trenira pravilno i da ce prvi rezultati krenuti da se pomaljaju tek za koji mesec. Isti problem sam imao dok sam se bavio borenjem. Ja 7 godina treniram, slomio nos preko 5x, vilicu, oko, vrat, rame itd...i dodje mi indijanac sa pricom da on hoce za mesec dana da postane najjaci.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju