Ostalo > Offtopic

ZA BACKO PALANCANE

<< < (5/31) > >>

Genius:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Mart 31, 2010, 06:53:39 pre podne ---nije zajebancija veruj mi...hahahha..
vec ko je god prosao nije mogao da veruje kako to izlgeda id
nisam slikao jer ovih dana sam u ludlu oko sredjivanja radnje jer ne zelim da bude prcija hehehehhehhehehehe
a slike ce naravno biti...to se podrazumeva

--- Kraj citata ---

ma nisam mislio zajebancija kao zajebancija, nego sam mislio.. bar ja to kazem kad je nesto dobro "daj mi da vidim tu zajebanciju" :) :).... cekamo slike ;)

Pedja_Petrovic:
hit do hita
mala sredina ali prepuna talenata
iskrneo,ja do sada nisam ovo ni primecivao valjda iz razloga sto mi se ljudi u tolikoj meri nisu obracali,ali valjda od kada sam poceo da radim na reklami u gradu ljudi su shvatili pa mi prilaze i postavljaju razno razna pitanja....
elem..

u backoj palanci je schok thepary product koji je izbacen pre 15 dana na trziste!!! i naravno exluzivno je dosao u jednu teretanu gde radi kao instruktor zena sa 65 godina te se moze naci product koji je dugo cuvana tajna ukrajinskih bildera ali backo palancini imaju srece te im je ovo dosptuno iz razloga sto RADI PRIRAST MASE OD 8-12 kg za 20 dana a drugi razlog je sto je pred istekom roka trajanja pa se dobavljac hoce resiti  :D :D :D :D :D :D

e sad bem li ga...nekada se pitam dali ja u stvari nest i znam,ili su mi ti ukrajinci i rusi zakleti neprijatelji

mica86:

--- Citat ---RADI PRIRAST MASE OD 8-12 kg za 20 dana
--- Kraj citata ---
Onome ko poveruje u ovo i treba praviti majmunom i vaditi mu novac iz dzepa

Pedja_Petrovic:
 ;) ;)

bolje fotke naravno iz svih uglova itd..itd...na otvoranju kada bude kompletna ekipa i naravno extrem kao fotograf

Pedja_Petrovic:

--- Citat: mica86  April 09, 2010, 11:12:51 pre podne ---
--- Citat ---RADI PRIRAST MASE OD 8-12 kg za 20 dana
--- Kraj citata ---
Onome ko poveruje u ovo i treba praviti majmunom i vaditi mu novac iz dzepa

--- Kraj citata ---

jbg prijatelju
ovo je mala sredina i ljudi su veoma cudni
jednostavno nece da pita ili se stidi ili nesto trece..sto u principu i nije bitno
na zalost je takvo stanje kakvo je
i meni je sada se teze boriti sa gluposti jer sa glupostima se tesko nositi,
nemam ja problem ukoliko neko dodje da pita pre nego sto uradi neko sranje
vec je problem ispraviti krivu drinu...
jednostavno ljudi smatraju da je to tako kako kazu vodeci strucnjaci u ovom gradu i ne zele u opste da sebi postave pitanje dali je to tako ili ne.
i sto je jos gora opcija
mora im se nastavlja iz meseca u mesec jer naravno da te rezulatete nemaju koji im se obecavaju ali oni i dalje nastave da slusaju ista sranja samo zamotana u drugom pakvanju...tako se mislim kaze
secam se kada je nano vapor bio na popustu recimo..isto zbog isteka roka...pa to je bilo ludilo...jedini preperat koji vredi,direktno iz amerike,nema ga jos niko,brat od jelene jankovic(ma ko god da on bio ili u opste postojao) koristi to, "onaj "mr O,neznam mu ime ali on koristi nano vapor,10 kg zagarnotvanih od jednog pakovanja..itd itd itd itd..
i onda tako u krug....i evo sada dodje strogo i dugo cuvana ukrajinksa tajna zvana SCHOK THERAPY...
a o proteinima i sloganima tipa...ma sta protein..pa protien je protein i ako na njemu ne pise broj to je smece pa je tako siroku populaciju skoro 3 godine ima VOLUMAS 35....jer pise 35 na njemu..what ever that mean....a sada je 100% protein...
jbg..valjda je logicno da je vise 100 nego 35....

i tako..

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju