Ostalo > Offtopic
ZA BACKO PALANCANE
mica86:
Kazem da treba praviti debile od njih jer ih ne interesuje sta unose u sebe i cemu to sluzi. Ja kada sam prvi put kupovao NAJOBICNIJI PROTEIN mesec dana sam citao po internetu cemu sluzi, kako se koristi...itd. Trazio sam savete od iskusnijih i onih koji su upuceni u celu pricu vec duzi niz godina..i to sve samo zboj jednog obicnog proteina. Ovi klinci danas koriste steroide jer im je neko iz teretane rekao da je to ok, a pritom nemaju pojima o celoj prici. Najgore je sto ne znas kako da se postavis prema njima...ako im das pravi savet gledaju te kao tele i nece da prihvate taj savet jer je uvek lakse posle treninga popiti litar mleka sa plazmom i bananama, a opet ne mozes ni da gledas kako propadaju umesto da napreduju. Zakljucak je da u vecini slucajeva onaj koji hoce da pomogne ispadne kreten jer prica neke "nebuloze" koje njima ne odgovaraju, ali srecom postoji i onaj manji broj ljudi koji prihvataju savet iskusnijih pa se valjda zbog njih i treba boriti.
P.S. Dobar izlog 8)
Wroy:
mene zanima sledece,da li se desava,da ti dodju po savet sta i kako da uzmu oni koji kupe preparat u toj drugoj prodavnici?
siguran sam da da... :)
by the way,odlicna slika u izlogu ;) :)
tenssa:
--- Citat: mica86 April 09, 2010, 11:38:41 pre podne ---Kazem da treba praviti debile od njih jer ih ne interesuje sta unose u sebe i cemu to sluzi. Ja kada sam prvi put kupovao NAJOBICNIJI PROTEIN mesec dana sam citao po internetu cemu sluzi, kako se koristi...itd. Trazio sam savete od iskusnijih i onih koji su upuceni u celu pricu vec duzi niz godina..i to sve samo zboj jednog obicnog proteina. Ovi klinci danas koriste steroide jer im je neko iz teretane rekao da je to ok, a pritom nemaju pojima o celoj prici. Najgore je sto ne znas kako da se postavis prema njima...ako im das pravi savet gledaju te kao tele i nece da prihvate taj savet jer je uvek lakse posle treninga popiti litar mleka sa plazmom i bananama, a opet ne mozes ni da gledas kako propadaju umesto da napreduju. Zakljucak je da u vecini slucajeva onaj koji hoce da pomogne ispadne kreten jer prica neke "nebuloze" koje njima ne odgovaraju, ali srecom postoji i onaj manji broj ljudi koji prihvataju savet iskusnijih pa se valjda zbog njih i treba boriti.
P.S. Dobar izlog 8)
--- Kraj citata ---
Brate ko ih je*e da prostis, problem i jeste da oni zele da cuju da treba mlijeko i plazmu i 2 banane sveknuti poslije treninga....kad aim kazes da treba 100 gr pirinca sa 200 gr pileceg bjelog gledaju te i nece da povjeruju jer im je ljepse plazmu i mlijeko zveknuti sa secerom nekim...
Isto tako i sa NO prizvodima, samo neka se 'pumpa', nema veze sto mu je jedina suplementacija taj neki NO preparat, a nema ni whey ni amino ni BCAA niti ista drugo, uvijek ce ti reci:"joj brate koji pump na treningu", a sada sto ta krv kako dodje tako i ode to je druga stvar...
Niko nije gluvlji od onoga koji nece da cuje...
Pedja_Petrovic:
--- Citat ---mene zanima sledece,da li se desava,da ti dodju po savet sta i kako da uzmu oni koji kupe preparat u toj drugoj prodavnici?
--- Kraj citata ---
ja prodavncu jos nisam otvorio,tako da neznam dali je to slucaj ali znam da je veoma mali broj ljudi me u opste pitao i mica86 je extra opisao situaciju
a ja nemam nikakav problem sa tim da nekome objasnim i da ode drugde da kupi,jer u ostalom to radim i na ovom forumu vec 6 godina a prodajem THE u zadnjih 3.5.
jbg.neko smatra moje savete vise nego extra ali veruje u neki drugi brend i to ja poptuno rauzmem i opravdavam tj nemam problem sa tim
ali ja cu sada pored THE imati sve i jedan brend koji se moze naci kod nas A I NEKE KOJI NEAMAJU ;) ;) ;),tako da onda u toj situaciji ako me neko pita za savet,ja cu ga drage volje dati jer mi je to posao a on ako smatra da od 20ak brenodva ima negde neki bolji...jbg... ;D ;D..sta da se radi...
Wroy:
ha..ja sam pogresno razumeo..mislio sam da je prodavnica odavno u funkciji... :)
mislio sam na situaciju kad vec kupe pa onda dodju po savet... :)
ti koji prvo dodju po savet pa onda odluce sta i kako, ja bih njima ispisao pohvalnicu ;) bez obzira na to gde posle kupili proizvod,jer su takvi retki...
uglavnom idu obrnutim redosledom(nebitno da li su u pitanju suplementi ili hemija),i slazem se,situacija je bas takva kako je opisao mica86
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju