Ostalo > Offtopic

ZA BACKO PALANCANE

<< < (18/31) > >>

Polomac:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Maj 25, 2010, 01:38:27 posle podne ---
--- Citat: Polomac  Maj 25, 2010, 10:22:29 pre podne ---Chika Pekijeve carolije.
5gr creatina u prahu za 1 gr u tabletama   ;D   ;D   ;D

--- Kraj citata ---

na jok bre
ni ti pojma nemas
gde si tolike godine zaprdio
kako ne shvatas
1 gr u tableti ti je kao 5 gr npr PURE MICRONIZED CRM koji je preprucujem..ali eto..sta mi svi znamo u opste o creatinu
tako da

SEDI-jedan

--- Kraj citata ---
   ;D   ;D    ;D
Nema veze i ako sam dobio keca ja cu i dalje PRAH..  ;D

Pedja_Petrovic:
 8) 8) 8)

uzmes lepo L carnitin i samo malo igras basket i salo samo sa stomaka se skida.
A ja se izvinjvam sta je L carnitin?
Pa TECNOST-jel vidis ;D ;D ;D ;D

Donovan:
Opa Pedja, neke nove tajne i to bas sad za ljeto i plazu. ;D

Pedja_Petrovic:
 ;D ;D

u nedostatku i nakon ispucavanja svih raspozivh glupih tj vise nego glupih nacina te oddbijanja kupaca od sebe sa notornim glupstima preslo se i na (zadnju ;) ;)) fazu-LICNO I PERSONALNO ;D

pa kaze.... :D :D :D

"sta bre Pedja q.c-kakvo takmicenje,kakav takmicar?gdje je on to bre bio na nekom od takmicenja i kada je igde pobedio i ikada se takmicio?
to sto on prica po gradu mogu i ja-odem u fotokoprinicu,uradim diplome,kupim medalju,nazovem tog iz bg ;D ;D ;D da me slika i fotoshopira slike i onda se kurcim kao da nesto znam!!!"On ti pojma nema ni o cemu,samo zna kako da dobre slike uradi i zna lepo da prica 8) 8) ::) ::).
Ja njega znam jako dugo (a ja njega ne ;D ;D) i znam da sve sto on prica o njegovim takmicenjima je glupost.kada je toliko dobar,sto nije izasao prosle godine za dunavski bal ovde u palanci pa da ga vidimo ;D ;D ;D :D :D :D :D

i ja za kraj da dodam
dali je moguce da covek moze da bude toliko retardiran?
ovo je iskreno pitanje?
otidjoh malopre do doticnog,ali ga ne nadjoh pa mi rekose da je negde otputovao i sa velikom zebnjom ocekujem povratak dzedaja pa da GA JA PRIUPITAM neke stvari i da mi objasni samo kako sam ja to zdravlje izgubio sedeci i fotosporijauci svoje slike >:( >:(

tenssa:
Zalosno...ne treba ni komentarisati na sta ljudi spadaju...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju