Ostalo > Offtopic
ZA BACKO PALANCANE
Donovan:
Vidi se da je covjek upucen u sve. :D Cista petarda. ;D
Stojke11:
--- Citat: Pedja_Petrovic Maj 28, 2010, 09:55:22 pre podne ---"sta bre Pedja q.c-kakvo takmicenje,kakav takmicar?gdje je on to bre bio na nekom od takmicenja i kada je igde pobedio i ikada se takmicio?
to sto on prica po gradu mogu i ja-odem u fotokoprinicu,uradim diplome,kupim medalju,nazovem tog iz bg ;D ;D ;D da me slika i fotoshopira slike i onda se kurcim kao da nesto znam!!!"On ti pojma nema ni o cemu,samo zna kako da dobre slike uradi i zna lepo da prica 8) 8) ::) ::).
Ja njega znam jako dugo (a ja njega ne ;D ;D) i znam da sve sto on prica o njegovim takmicenjima je glupost.kada je toliko dobar,sto nije izasao prosle godine za dunavski bal ovde u palanci pa da ga vidimo ;D ;D ;D :D :D :D :D
--- Kraj citata ---
Jbg Pedja provalili te!
Salu na stranu, treba ih obesiti za muda!
Wroy:
--- Citat ---sa velikom zebnjom ocekujem povratak dzedaja pa da GA JA PRIUPITAM neke stvari
--- Kraj citata ---
veceras svi forumasi da gledaju dnevnik,ako se doticni vrati danas sa puta bice novosti iz BP i na tv :D :D :D :D
Sasa Ilic:
--- Citat: Wroy Maj 28, 2010, 01:15:06 posle podne ---
--- Citat ---sa velikom zebnjom ocekujem povratak dzedaja pa da GA JA PRIUPITAM neke stvari
--- Kraj citata ---
veceras svi forumasi da gledaju dnevnik,ako se doticni vrati danas sa puta bice novosti iz BP i na tv :D :D :D :D
--- Kraj citata ---
Pasce rafal pesnica iz neposredne blizine :D :D
bjach:
Pasce leg ekstenzn :D :D :D :D :D :D :D :D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju