Ostalo > Offtopic
Kako i zašto Disney pokušava da iskvari vas i vašu decu
Spartak:
upravo tako isto vazi i za video igre...jbt dijete od 7god danas igra GTA San Andreas ili tako nesto....
weasel:
subliminal messages...
nigde nije naucno dokazano da to uospte može da utice na svest ljudi...
koristile su mnoge velike firme u marketinske svrhe dok nisu shvatile da nema to veze sa realnoscu ma koliko imalo na youtube klipova koji dokazuju da to stvarno radi ...
pisao sam neki esej o njima i citao dosta ...
glupost i teorija zavere... ne govorim za ostale stvari nit me zanimaju ali za subliminalne poruke znam da u toj malo meri nikako ne mogu tibnto da uticu ni na sta ...
Pirat:
@Spartak
pazi igre i nije toliko lose , ali treba napraviti dobar izbor ... sa pravim izborom igara klinci mogu da razvijaju neke sposobnosti ... znam neke klince koji opusteno igraju strategije i to one bash teske , koje je meni smor da igram jer me mrzi da razmisljam ;D e sad kako ce se to novo multimedijalno drustvo i ti efekti odraziti an ove danasnje klince , IT klince ,heheh videcemo... jedno je sigurno, a to da ce se buduce generacije sve manje biti zainteresovane za sport ...
@weasel
ma ovaj klip Disney antipropagande je stvarno pravila retardirana osoba ... ono crtanje penisa pa klovnova sta vec , to postoji drugi klip gde se neki lik bavi tim zajebancijama ... kako ih ne mrzi :)
tenssa:
--- Citat ---
ma ovaj klip Disney antipropagande je stvarno pravila retardirana osoba ... ono crtanje penisa pa klovnova sta vec , to postoji drugi klip gde se neki lik bavi tim zajebancijama ... kako ih ne mrzi Smeško
--- Kraj citata ---
Da, to je izvadio odnekud, to sam i ja posebno gledao...
Inache igrice tipa counter strike i ostale fps u kojima je potrebno razmishljati takticki razvijaju culo ruka-mozak, tj uticu bolje na tzv "brzo razmishljanje", naprimjer kada morate brzo intervenisati u saobracaju da bi izbjegli saobracajnu nesrecu moci cete pametnije postupiti, bar sam tako citao...
Shumadinac:
http://www.youtube.com/watch?v=6SsHfWBLVr0
NENADJEBIVO!
Ovo se, nazalost, ne pravi vise! >:(
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju