Ostalo > Offtopic
Kako i zašto Disney pokušava da iskvari vas i vašu decu
nickey:
E ljudi shalim se to sam iskopao da vas malo potpalim, inace ako je neko citao tu prijavu, video bi da traze 200$, lollol i satana mora od necega da zivi. Inace sam procitao veci deo tog sajta od satanista i nisam nasao nista posebno, nikakva skrnavljenja grobova, klanje koza, kidnapovanja devica, samoubistva idt. Tako da sam se razocarao.
Ali verujte mi ima nekih gluposti u crtacima koje jednostavno deca ne mogu da primete, kada sam ponovo gledao Dragon Ball pre 2 god, tada sam imao 17. naisao sam neke politicke teme koje nisu za decu.
Primer: Ulong, ona svinja koja moze da se pretvara ali na samo 5min, za to vreme kao svi ga se boje a posle 5 min on pobegne i sakrije se, on nosi uniformu Severne Koreje, dalje nindza Murasaki, igra prljavo i kada zeli da se prerusi u koru drveta, okrece pogresnu stranu tog zaklona i ono sa druge strane americka zastava i naisao sam na jos neke slicne detalje.
Ja sam sa 15 citao JTHM-a, i dalje ponekad gledam krvave anime-e i igram krvave igrice od 4 osnovne, ali ne vidim zasto bi neko stavlja bilo kakvu takvu poruku u crtace za decu.
djuka777:
--- Citat: TeH FiLiP April 06, 2010, 03:24:54 pre podne ---
--- Citat: nickey April 05, 2010, 09:54:21 posle podne ---Filipe nznam sta ti pricas, ali evo moja tetka je normalna zhena, koliko znam, i odgaja decu na meni normalan nacin, ali pre par dana meni su dali komp da reinstaliram windows i da sacuvam sve sa kompa, kada sam trazio nasao sam ovo hiddenovano u folderu sa filmovima za decu(sin 3 raz, cerka 2raz), gle dizni....
http://www.churchofsatan.com/Pages/cosinfopack.pdf
Tako da ti ne znas nista o onome sta se dogadja, i to sto ti mislis da nema dubine u tome, razmisli ponovo...
--- Kraj citata ---
OMG! SATANA CE DOCI CIM SVA DECA POGLEDAU LION KING!!!!
steta sto ne verujem ni u boga ni satanu ni uskrsnjeg zeku :(
a to oko tetke kao je ovo dobila,pa do jaja,kad mi najdes jos bar 20 000 ljudi da su dobili isto,e onda mozemo misliti da se nesto muti a ne jbt samo tetka :D
--- Kraj citata ---
slazem se sa tobom 100%
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju