Ostalo > Offtopic
Kako i zašto Disney pokušava da iskvari vas i vašu decu
TeH FiLiP:
--- Citat: tenssa Mart 28, 2010, 08:43:34 posle podne ---
Inache igrice tipa counter strike i ostale fps u kojima je potrebno razmishljati takticki razvijaju culo ruka-mozak, tj uticu bolje na tzv "brzo razmishljanje", naprimjer kada morate brzo intervenisati u saobracaju da bi izbjegli saobracajnu nesrecu moci cete pametnije postupiti, bar sam tako citao...
--- Kraj citata ---
i to sto kaze neko counter ili ovo ono potice nasilje
ne potice,to vam je kao ono sa steroidima- ne cine vas steroidi manjikalnim ubicom i nasilnikom vec ako ste asshole napravice od vas veceg asshola :D isto ovo,ako je neko vec kretenski mali sadista,moze s edesiti da mu ovakve stvari nadograde jos malo sadizma.Sto s enormalnih uravnotezenih ljudi tice nema bojazni.
p.s. ja izdrvio u ovoj temi jer je moj kolega na faxu bas pre koji mesec diplomirao sa temom "Kako Audio Vizuelna dostignuca danansjice uticu na covekovu psihu"
izmedju ostalih bilo je i oko ovoga ipodsvesnih poruka u igrama,reklamama i na kraju je zakljucak vise nego jasan tj bas ovo sto napisah iznad.
IGOR_X3M:
Auuuu al ti udavi :o :o :o :D :D :D
TeH FiLiP:
kad zadjete u moju sferu studija najebali ste ;D ;D ;D
Sport boy:
Xaaxaxa teh filip kralj si majkemi...
IGOR_X3M:
--- Citat: TeH FiLiP Mart 31, 2010, 11:21:08 posle podne ---kad zadjete u moju sferu studija najebali ste ;D ;D ;D
--- Kraj citata ---
Nemoj brate molim te 8) 8) 8) ;D
A ja se i onako suzdrzavam da se ne otvorim na ovoj temi....
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju