Ostalo > Offtopic

Kako i zašto Disney pokušava da iskvari vas i vašu decu

<< < (8/11) > >>

TeH FiLiP:

--- Citat: tenssa  Mart 28, 2010, 08:43:34 posle podne ---

Inache igrice tipa counter strike i ostale fps u kojima je potrebno razmishljati takticki razvijaju culo ruka-mozak, tj uticu bolje na tzv "brzo razmishljanje", naprimjer kada morate brzo intervenisati u saobracaju da bi izbjegli saobracajnu nesrecu moci cete pametnije postupiti, bar sam tako citao...

--- Kraj citata ---

i to sto kaze neko counter ili ovo ono potice nasilje

ne potice,to vam je kao ono sa steroidima- ne cine vas steroidi manjikalnim ubicom i nasilnikom vec ako ste asshole napravice od vas veceg asshola :D isto ovo,ako je neko vec kretenski mali sadista,moze s edesiti da mu ovakve stvari nadograde jos malo sadizma.Sto s enormalnih uravnotezenih ljudi tice nema bojazni.

p.s. ja izdrvio u ovoj temi jer je moj kolega na faxu bas pre koji mesec diplomirao sa temom "Kako Audio Vizuelna dostignuca danansjice uticu na covekovu psihu"

izmedju ostalih bilo je i oko ovoga ipodsvesnih poruka u igrama,reklamama i na kraju je zakljucak vise nego jasan tj bas ovo sto napisah iznad.

IGOR_X3M:
Auuuu al ti udavi  :o :o :o :D :D :D

TeH FiLiP:
kad zadjete u moju sferu studija najebali ste ;D ;D ;D

Sport boy:
Xaaxaxa teh filip kralj si majkemi...

IGOR_X3M:

--- Citat: TeH FiLiP  Mart 31, 2010, 11:21:08 posle podne ---kad zadjete u moju sferu studija najebali ste ;D ;D ;D

--- Kraj citata ---

Nemoj brate molim te  8) 8) 8) ;D

A ja se i onako suzdrzavam da se ne otvorim na ovoj temi....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju