Ostalo > Offtopic

Kad ne znas,a ti radi!

<< < (3/4) > >>

tenssa:
PA ok oni sto oce pare od jedne njivice, ali oni sto imaju velike povrsine i te kako zaradjuju dobro...

oktagon:

--- Citat: tenssa  April 11, 2010, 02:50:44 posle podne ---Ne mora da znaci Mark3, ima njih dosta bogatih...ako pametno rade.

--- Kraj citata ---

Itekako...

Sport boy:
Zaradjuju mucak...
Odavno se prestalo kod nas sa ulaganjima u poljoprivredu kao privrednu delatnost,doduse ni industrija nije nista bolja.
Evo recimo ove godine,je cena visnje i maline bila puno manja od prethodne.
Drugo,ne dozvoljavaju im da izvoze robu,naprotiv uvozimo robu koju imamo previse na nasem trzistu,a svi znamo kakva je roba sto druge zemlje izvoze,i kolika je primena agrotehnickih mera kod njih.
Demokratija,sistem poremecenh vrednosti.

nikadsenepredajem:
sace lepo kada se ljudi sa sela presele u gradove,a onda ti isti dripci budu prodavali i tog njihovog bednog dzipa za koru hleba i prsute sa sela,bice sta ce biti

Farmaceut91:

--- Citat: tenssa  April 11, 2010, 05:09:23 posle podne ---PA ok oni sto oce pare od jedne njivice, ali oni sto imaju velike povrsine i te kako zaradjuju dobro...

--- Kraj citata ---

Druze ja se bavim poljoprivredom, i imam preko 100 hektara, veruj mi ni nama bash ne ide mnogo bolje od ovih sjto imaju mnogo manje...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju